ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

09:31 12/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας, το οποίο θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση την Παρασκευή, 15 Απριλίου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα συναντηθεί την Τρίτη διαδοχικά με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδο, την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Λούκα Κατσέλη, και...
τον αναπληρωτή υπουργό, Γιώργο Κουτρουμάνη, τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,
Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, και την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Επιπλέον, την Τρίτη θα συνεδριάσουν οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας (ΚΤΕ) Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Προστασίας του Πολίτη, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εθνικής Άμυνας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι ΚΤΕ θα συνεδριάσουν προκειμένου οι βουλευτές - μέλη τους να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπουργούς για τις πολιτικές πρωτοβουλίες των υπουργείων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα