Διαμαντοπουλου: "ζηταμε συγγνωμη στο κοσμο για 3 λογουσ"

09:44 25/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Μέσα από την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τρεις λόγους, είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου. Η πρώτη συγγνώμη είναι ιστορική και αφορά τη διατήρηση του πιο ακραίου ...
πελατειακού συστήματος για πάνω από 40 χρόνια, είπε η κα Διαμαντοπούλου.

Τα άλλα δύο συγγνώμη αφορούν την τελευταία διετία διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Ζητάμε συγγνώμη γιατί «δεν πήραμε αμέσως αποφασιστικά μέτρα για την εξυγίανση της κατάστασης και δεύτερον γιατί η προώθηση και η εφαρμογή μεταρρυθμίσεων δεν έγιναν με την αναγκαία ταχύτητα» πρόσθεσε η κα Διαμαντοπούλου.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο οι πολίτες να δώσουν την ψήφο τους στοΠΑΣΟΚ, η κα Διαμαντοπούλου απάντησε επειδή μέσα στην τελευταία διετία διακυβέρνησης έγινε μεγάλη προσπάθεια μεταρρυθμίσεων.

«Ψηφίστηκαν 260 νόμοι σε 2 χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τα αποτελέσματα όμως των μεταρρυθμίσεων που ψηφίστηκαν όπως στους τομείς της Διοίκησης, της Δικαιοσύνης της διάρθρωσης του κράτους δεν έχουν φανεί ακόμα, είπε η υπουργός Ανάπτυξης.

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις με κόσμο γιατί επικρατεί συναίσθημα» είπε η κα Διαμαντοπούλου και χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την εκλογική μάχη.

Καταδικάζοντας το περιστατικό βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε βάρος της είπε: «Αυτή η μορφή βίας, με χυδαία συνθήματα θυμίζει εποχές πριν από την χούντα και μας φέρνουν στο νου τα χειρότερα της Δημοκρατίας».

«Υπάρχουν άλλοι τρόποι οι πολίτες να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, όπως μέσα από την σκληρή κριτική και τις αντιπροτάσεις για το μέλλον της Ελλάδας» πρόσθεσε η υπουργός Ανάπτυξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα