Διαμαρτυρεται ο κιμπουροπουλος γιατι του γραψαμε οτι ειχε εταιρειες με τον ευαγγελατο!

16:04 1/2/2012 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
Κύριοι του Fimotro,
Ο ιστότοπος σας σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις του, στις 30/1/2012 και 31/1/2012, αποφάσισε να επιτεθεί προσωπικά σε εμένα. Αρνούμαι να μπω σε διαδικασία διαλόγου για την κουτσομπολίστικου δημοσιογραφικού περιεχομένου ανάρτηση...
της 30/1/2012, που, πάντως, την διαψεύδω δημόσια. Όμως, με την ανάρτηση της 31/1/2012 το fimotro επιχειρεί να διαγράψει μονοκοντυλιά με τέσσερις γραμμές την προσωπικότητά μου
την εντιμότητά μου και την επαγγελματική μου πορεία 37 ετών.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ... ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΚΙΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. Επί χρόνια διατηρούσαν κοινές εταιρείες μαζί. Ευκαιρία να στήσουν μερικές ακόμα σαν και αυτές που είχαν στο παρελθόν όταν και οι δυο ήταν στον ΑΝΤ1. Μέχρι να πάρει ο Αλαφούζος χαμπάρι, θα έχει στηθεί σε χρόνο dt το... παραμάγαζο»( Ανάρτηση 31/1/2012 ώρα 18:32).

Δημόσια προκαλώ τον δημόσιο υβριστή και διαχειριστή του ιστότοπου:
1. Να αναρτήσει άμεσα την απάντησή μου αυτή (που την αποστέλλω στο e-mail [email protected], σήμερα, 1/2/2012 και ώρα 16:00). Εάν δεν δημοσιεύσει την απάντησή μου αυτή άμεσα στον ιστότοπο www.fimotro.blogspot.com, θα προβώ σε δημοσίευση της επιστολής μου αυτής σε κάθε πρόσφορο μέσο δημοσιότητας.
2. Να αναρτήσει εντός 24 ωρών δημοσίευμα με κάθε πληροφορία που έχει για “κοινές εταιρίες που διατηρούσα επί χρόνια με τον Νίκο Ευαγγελάτο, σαν αυτές που είχαμε στο παρελθόν στον ΑΝΤ1”!!!
Εάν δεν το πράξει θα αυτοαποκαλυφθεί ως σεσημασμένος πλέον «ανώνυμος» ψευδολόγος και συκοφάντης.
Φυσικά, εκ μέρους μου, θα ασκηθούν όλα τα νόμιμα μέσα
Keywords
Τυχαία Θέματα