Δηλωσεων ντροπης και διαψευσεων συνεχεια...

09:17 3/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Ο Κλάους Μαζούχ εκπρόσωπος της Τρόικας στην ΕΚΤ μας ενημερώνει μέσω της εφημερίδας '' Πρώτο Θέμα '' σχετικά με τη μεγαλοθυμία των δανειστών μας που αποτυπώνεται στην πρόθεση τους και στη...
χάρη που τελικά θα μας κάνουν να συζητήσουν όλες τις πτυχές του Μνημονίου με τη νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει μετά την 17η Ιουνίου.
Παράλληλα εκφράζει την ικανοποίηση του δηλώντας κυνικά : '' Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι πλέον οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και οι συντάξεις έχουν φθάσει στα επίπεδα που ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Στο σημείο που θέλαμε να υποχωρήσουν ''. Και ικανοποιημένος που εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο λαό, γυρίζοντας τον μισθολογικά τουλάχιστον, πάνω από μια δεκαετία πίσω, συνεχίζει δηλώντας πανευτυχής ότι οι δανειστές μας είναι τόσο καλοί που δεν σκέφτονται να προχωρήσουν σε περαιτέρω μειώσεις. Η ΕΚΤ βεβαίως μέσω της σελίδας της στο twitter έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, διαψεύδοντας αργά το βράδυ του Σαββάτου, ότι ο εκπρόσωπος της έκανε δηλώσεις σε κυριακάτικη εφημερίδα. Με τη σειρά του το '' Πρώτο Θέμα '' επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της δήλωσης Μαζούχ που προέρχεται από τηλεφωνική επικοινωνία του με την εφημερίδα.
Και κάπου εδώ είναι που τους λέμε το '' μεγάλο ευχαριστώ '' σε όλη την Τρόικα για την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και φυσικά τις διαψεύσεις τους που πολύ φοριούνται τις τελευταίες μέρες. Εκτός και αν σκεφτούμε, πέρα από το ευχαριστώ, κάτι καλύτερο την ημέρα των εκλογών, αφού σίγουρα δεν έχουμε ακόμα πει την τελευταία μας λέξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα