Δτ και νεριτ πουλησαν τους διμηνιτεσ!!!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όλοι οι εργαζόμενοι στην ΔΤ και υποψήφιοι για το επόμενο «μόρφωμα» που λέγεται ΝΕΡΙΤ(ο θεός να τους φωτίσει να επαναφέρουν το λογότυπο της ΕΡΤ)σε κατ'ιδίαν συζητήσεις, στρέφονται...
ανοιχτά κατά του Καψή και των στενών του συμβούλων, με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Ο λόγος για την παγίδα που τους έστησε ο υπουργός και η υποσχεσή του, ότι θα τους πριμοδοτήσει με Bonus, ώστε με αυξημένα μόρια να έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν στο νέο φορέα.

Κάτι τέτοιο όμως από τις μέχρι τώρα δηλώσεις
Καψή, δεν προκύπτει. Η απόφαση να περάσουν όλοι από ΑΣΕΠ πλην των δημοσιογράφων, είναι εμπαιγμός και κοροϊδία χωρίς να τους αναγνωριστεί, η προϋπηρεσία της ΕΡΤ. Πιστεύουν ότι το 90% του νέου φορέα που θα προσληφθεί, θα είναι σύμφωνα με προδιαγραφές Καψή, Λουριδά, Δημητρακάκου, Κοντιζά, και λοιπόν αποστατών της πρώην ΕΡΤ που ετοιμάζουν την φωτογραφική προκήρυξη των 600 περίπου υπαλλήλων που θα επανδρώσουν τον νέο φορέα. Έτσι όλο το έμπειρο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, με εμπειρίες και γνώσεις δεκαετιών, θα μείνουν στο δρόμο.

Επιπλέον δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας του φορέα από ικανό και εξειδικευμένο προσωπικό. Σύμφωνα με ενημέρωση που μας έκαναν φίλοι από τη ΔΤ, κανένας δεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει νέοπροσληφθέντες, να μάθει τι είναι τηλεόραση και μετά να απολυθεί. Όπως λένε, εκείνο για το οποίο έχει φροντίσει ιδιαίτερα ο Καψής, είναι με τον Α η Β τρόπο και με ειδικές συμβάσεις να τακτοποιήσει τους στενούς του συνεργάτες της «διεφθαρμένης ΕΡΤ» που ξέρουν καλά από διαφθορά.

Πολλοί μάλιστα, ακονίζουν τις καινούργιες μασέλες αφού άρχισαν να δίνουν χρήμα με ουρά(!)γιατί οι παλιές από την πολύ «μάσα» είχαν φθαρεί. Εμείς όλα αυτά τα είχαμε προβλέψει, ότι όπως πάνε θα χτυπήσουν σε τοίχο και θα φάνε τα μούτρα τους. Το ότι όλοι οι πρόεδροι των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας βρίσκονται στην Κρήτη να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της ΕΡΑ-ΕΡΤ στο Ηράκλειο στη δίκη-αγωγή που διεξάγεται, είναι η αρχή του αγώνα...

Με Φορτσάκηδες, Προκοπάκηδες, μουσικούς, φωτογράφους, τρομπετίστες και ερασιτεχνικά εργαλεία, τηλεόραση δε γίνεται! Έχω κάνει μια ευχή που απεύχομαι να συμβεί. Από κει που δεν περιμένεις μπορεί να σου έρθει κατακούτελα και να φέρει τα πάνω κάτω, και τα πολλά χιλιόμετρα που μας χωρίζουν μέχρι το 2016 να γίνουν «μέτρα(!)». Καψή Ακουουουους!!! Μαξίμου Ακουουουους!!! Αντώνη Ακουουουουους!!! Τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, θα τους βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας σαν τα ψηλά...βουνά... καθημερινά.. .Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα