Δυο φονοι εξιχνιαστηκαν σε χαλκιδικη και λημνο

14:19 23/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Από αστυνομικούς του Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής συνελήφθη σήμερα το πρωί μια 32χρονη γυναίκα, με την κατηγορία ότι σκότωσε την 59χρονη πεθερά της. Όπως έγινε γνωστό η 32χρονη - από την περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής- διαπληκτίστηκε έντονα για...
προσωπικές διαφορές με την πεθερά της μέσα στο σπίτι του θύματος.

Ξαφνικά η δράστις πήρε ένα μαχαίρι και την κτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματος την 59χρονη με αποτέλεσμα να την σκοτώσει. Αμέσως στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και
συνέλαβαν την 32χρονη μέσα στην οικία όπου έγινε το έγκλημα, ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Επιπλέον δυο δολοφονίες - με κίνητρο την ληστεία - έγιναν την Κυριακή στην παραλία Αυλίδος στην Εύβοια και στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ενώ μια ακόμη ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε την ίδια ημέρα στο Θησείο.
Στην Αυλίδα Εύβοιας
Το βράδυ της Κυριακής τρία άγνωστα άτομα προσπάθησαν να μπουν σε κατοικία 67χρονου στην Αυλίδα Εύβοιας, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους εμποδίσει. Τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο είναι σταθμευμένο ένα ταξί το οποίο έχει αναμμένη την μηχανή χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος εντός του οχήματος.

Αντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν σε διπλανό χωράφι το πτώμα ενός άντρα και από την έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για 57χρονο συνιδιοκτήτη του ταξί ο οποίος κατοικούσε στη Χαλκίδα. Από την εξέταση διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Στο Θησείο
Ακόμη νεκρός βρέθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ένας 40χρονος μέσα σε περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο στο Θησείο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Το θύμα που έφερε τραύματα στο κεφάλι, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν χρήστης ναρκωτικών ενώ σε κοντινή απόσταση από το πτώμα βρέθηκε μια πέτρα με αίματα και εκτιμάται πως πρόκειται για το αντικείμενο με το οποίο ο δράστης σκότωσε τον 40χρονο.

Στη Λήμνο
Επίσης στη Λήμνο εξιχνιάστηκε δολοφονία με θύμα μια 75χρονη η οποία είχε βρεθεί νεκρή το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο σπίτι της στη περιοχή «Κοντοπούλι». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 47χρονο ο οποίος σκότωσε την ηλικιωμένη με μαχαίρι χτυπώντας στη περιοχή του λαιμού. Ο συλληφθείς θα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Keywords
Αναζητήσεις
φονοι στην λημνο
Τυχαία Θέματα