Δυο γκαφες σ' ενα βραδυ!...

17:26 9/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ MEGA, ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
Πραγματικά πολύ λίγος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
Ενώ θα έπρεπε μετά την εκλογή να δημιουργήσει αέρα ανανέωσης στη ΝΔ,
έχει πετύχει το ακριβώς αντίθετο καθώς μέχρι και ο Β. Μεϊμαράκης μπροστά του μοιάζει με... ογκόλιθο της πολιτικής!
Χθες ο Μητσοτάκης διέπραξε διπλό λάθος. Αφενός αποδέχθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη σε ένα Μέσο Ενημέρωσης, μέτοχος του οποίου έχει ανοίξει προσωπική βεντέτα με τον πρωθυπουργό. Άλλο η κριτική και ο έλεγχος της εξουσίας και άλλο η προσωπική βεντέτα με οποιονδήποτε πολιτικό.
Χθες το βράδυ όμως ο Μητσοτάκης διέπραξε και ένα ακόμα λάθος. Στη διαμάχη της κυβέρνησης με τον ΔΟΛ και στην εμπλοκή του ονόματος του Δ. Παπαγγελόπουλου από δημοσιεύματα πέρε το μέρος του ΔΟΛ, ενώ θα έπρεπε να μείνει αμέτοχος, καθώς το θέμα δεν αφορά τη ΝΔ και πολύ περισσότερο τον ίδιο. Έτσι, στην κοινή γνώμη πέρασε ο ότι η ΝΔ και προσωπικά ο Μητσοτάκης τάσσεται στο πλευρό των καναλαρχών που έχουν ανοίξει μέτωπο με την κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες και παίρνει σαφέστατη θέση γιατί προφανώς τον έχει δεσμεύσει η πλευρά του ΔΟΛ.
Στις εξελίξεις όμως που αφορούν τη ΝΔ παρενέβη σήμερα στον Real fm και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για την αιφνιδιαστική “αντικατάσταση” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με τον Βορίδη: ” Ο Μεϊμαράκης αρνήθηκε να συμμετέχει στον εκβιασμό Παπαγγελόπουλου από «θέμα που σήκωσαν τα έντυπα του ΔΟΛ” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος που μόλις το περασμένο Σάββατο δέχθηκε και ο ίδιος σφοδρή πολιτική επίθεση από τον ΔΟΛ.
Ο Ν. Χατζηνικολάου υπενθύμισε ότι ο Παπαγγελόπουλος προέρχεται από την Καραμανλική Νέα Δημοκρατία, διετέλεσε διοικητής της ΕΥΠ επί Καραμανλή και γενικότερα ανήκει στον ιδειλογικοπολιτικό χώρο που ανήκει και ο Κ. Μητσοτάκης.
Επίσης, επισήμανε ότι ο Μάκης Βορίδης που δεν έχει αναφορές στο χώρο της ΝΔ καθώς προέρχεται από το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο και “ξέχασε” σε μία νύχτα (μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη) για να γίνουν υπουργοί του Σαμαρά, το 1012, θεωρείται από το στρατόπεδο του πρώην Πρωθυπουργού ως ο πλέον “καταλληλος” για να επιχειρήσει ανα αποδομήσει, κατ αρχάς ηθικα και θεσμικά τον Δημ Παπαγγελόπουλο και στη συνέχεια να μπλοκάρει την επίχειρηση εξυγίανσης και ανανέωσης του χώρου της Δικαιοσύνης, από το “σύστημα” που είχαν δομήσει Σαμαράς και Αθανασίου.
Μεγάλα και τραγικά τα λάθη του Κυριάκου χθες στο Mega...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα