Δυο νεα περιοδικα απο τον "γαυρο" του πικουλα

21:06 7/12/2011 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : parapolitika.grΣε μια δύσκολη εποχή για τον Τύπο, η αθλητική εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" του Αντώνη Πίκουλα, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Από την ερχόμενη Παρασκευή, μαζί με το επιτυχημένο ερυθρόλευκο φύλλο, θα κυκλοφορεί, ως ένθετο, ένα πλούσιο περιοδικό για το... στοίχημα. Ο λόγος για το gavros BET: Το πιο πλήρες ένθετο για το στοίχημα. Θα περιλαμβάνει Στατιστικά, Αναλύσεις, Προτάσεις & Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή με τον «ΓΑΥΡΟ».

Επίσης, κάθε Σάββατο, μαζί
με τον "ΓΑΥΡΟ" θα κυκλοφορεί το gavros Kids Fun Club: Πρόκειται για ένα νέο ένθετο για τους μικρούς μας φίλους. Θα περιλαμβάνει Σπαζοκεφαλιές, Σταυρόλεξα, Παιχνίδια και πολλά δώρα στο αγαπημένο περιοδικό των παιδιών. Από αυτό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ».

ΔΩΡΟ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ

Σε κάθε τεύχος του gavroskids θα υπάρχει και ένα δώρο για τους μικρούς αναγνώστες του. Αυτό το Σάββατο, το περιοδικό θα προσφέρει μια αφίσα του Μιραλάς.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ SITES

Παράλληλα με τις ένθετες εκδόσεις του gavrosbet και gavroskids, ετοιμάζονται και οι ομόνυμοι διαδικτυακοί τόποι που πολύ σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους, στο διαδίκτυο.
Keywords
Τυχαία Θέματα