Δυσαρεστημενος ο παπαδακης με τον αντ1 για το συμβολαιο μιας εβδομαδας - αγνωστο αν θα υπαρχει πρωϊνη ζωνη του χρονου

12:45 3/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Από το : enimerosi24.gr
Φουντώνουν οι «διαρροές» που θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη δυσαρεστημένο με τη συμπεριφορά του ΑΝΤ1, που ενώ έληξε το συμβόλαιό του με το κανάλι από την περασμένη εβδομάδα, δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για...
ανανέωση! Μάλιστα, πηγές φιλικά προσκείμενες στον δημοσιογράφο, ισχυρίζονται ότι η πρόταση του σταθμού να υπογράψει συμβόλαιο για μία εβδομάδα, δηλαδή, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που θα παρουσιάζει την εκπομπή, τον εξόργισε
περισσότερο, θεωρώντας ότι τον εμπαίζουν! Την ίδια ώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση σχετικά με το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Μια πρώτη εικόνα όμως για το πώς θα διαμορφωθεί, υποθέτουν ότι θα υπάρξει στα τέλη Ιουλίου. Οι οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα της σεζόν 2012 – 2013, θα «κλειδώσουν» με την επιστροφή από τις διακοπές, δηλαδή, τέλη Αυγούστου, με αρχές Σεπτεμβρίου.

Ως προς την περίπτωση όμως του Γιώργου Παπαδάκη και για το αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, το τοπίο είναι θολό! Και αυτό διότι, την ίδια ώρα που ακούγεται ότι το κανάλι, επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την πρωινή εκπομπή του, ορισμένοι, προβλέπουν ότι ο σταθμός θα καταργήσει τελικά την πρωινή ζώνη, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων και στους υπόλοιπους σταθμούς! Κάτι τέτοιο όμως – προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είναι ορατό, δεδομένου ότι από την επόμενη εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει την πρωινή ενημέρωση με τη γνωστή καλοκαιρινή συνταγή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Βέβαια μέχρι τον Σεπτέμβρη πολλά μπορεί να αλλάξουν. Ίδωμεν λοιπόν!

ΥΓ. Λέτε να δικαιωθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος που του ευχήθηκε στην τελευταία συνέντευξή τους, «Ελπίζω κύριε Παπαδάκη να έχετε εκπομπή του χρόνου»!
Keywords
Τυχαία Θέματα