Επιχείρηση καθαριότητας στην κυψέλη από τον δήμο αθηναίων

14:30 25/4/2021 - Πηγή: Fimotro

Στην σκληρά δοκιμαζόμενη από την πανδημία περιοχή της Κυψέλης, όπου η πλατεία του Αγίου Γεωργίου μετατράπηκε αρκετές φορές σε σκουπιδότοπο από τα αυτοσχέδια πάρτι, επικεντρώθηκε η θεσμοθετημένη πλέον κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας περίπου 20 πλυστικά, σάρωθρα και υδροφόρες, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να «σαρώνουν» όλα τα πολυσύχναστα σημεία της Κυψέλης.

Η μεγάλη επιχείρηση απλώθηκε σε όλη την Κυψέλη, με περισσότερους από 20 ανθρώπους

του Δήμου να καθαρίζουν, να πλένουν και να απολυμαίνουν σχολαστικά δρόμους, πεζοδρόμια, βάσεις και κάδους απορριμμάτων. Αλλά και πλείστα άλλα σημεία.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και την απολύμανση το ανθρώπινο δυναμικό της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων καθάρισε σχολαστικά σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή, παραδίδοντας την στους κατοίκους της ευπρεπή, καθαρότερη από ποτέ και όσο το δυνατόν πιο ασφαλή υγειονομικά.

Τα σημεία στα οποία έγινε η σημερινή επιχείρηση καθαριότητας στη περιοχή της Κυψέλης ήταν τα εξής:

ΥΔΡΟΣΑΡΩΣΗ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Τήνου από Δροσοπούλου έως ΚυψέληςΆνδρου από Πατησίων έως ΕπτανήσουΠιπίνου από Επτανήσου έως ΠατησίωνΤροίας από Πατησίων έως ΕπτανήσουΧανίων από Πατησίων έως ΕπτανήσουΤεγέας από Χανίων έως ΚεφαλληνίαςΎδρας από Κυψέλης έως Πλατεία Αγίου ΓεωργίουΕπτανήσου από Κυψέλης έως ΦωκίωνοςΑγίου Μελετίου από Πατησίων έως ΚυψέληςΙθάκης από Πατησίων έως ΚυψέληςΣποράδων από Κυψέλης έως ΦωκίωνοςΚεφαλληνίας από Κυψέλης έως ΠατησίωνΔροσοπούλου από Ευελπίδων έως ΦωκίωνοςΧαιρώνειας από Κυψέλης έως ΣύρουΚαστελορίζου από Κυψέλης έως ΣύρουΣποργύλου από Σύρου έως έως ΚυψέληςΣύρου από Κυψέλης έως ΔροσοπούλουΣποράδων από Φωκίωνος έως ΚυψέληςΖακύνθου από Φωκίωνος έως ΚυψέληςΛευκάδος από Κυψέλης έως ΕυελπίδωνΦωκίωνος από Δροσοπούλου έως Επτανήσου

ΥΔΡΟΣΑΡΩΣΗ ΜΕ ΜΠΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Κυψέλης από Ευελπίδων έως ΚασταλίαςΚερκύρας από Οστρόβου έως ΕυελπίδωνΠιπίνου από Πατησίων έως ΚυψέληςΠερίμετρος Πλατείας ΚυψέληςΕυελπίδωνΜουστοξύδηΙθάκης από Πατησίων έως ΔροσοπούλουΤήνου από Πατησίων έως ΚυψέληςΤροίας από Πατησίων έως ΚυψέληςΣύρου από Κυψέλης έως ΚυκλάδωνΎδρας από Κυψέλης έως Πλατεία Αγίου ΓεωργίουΠερίμετρος Αγίου Γεωργίου

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΑ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Δείτε εικόνες:

The post Επιχείρηση καθαριότητας στην Κυψέλη από τον Δήμο Αθηναίων appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα