Επιθεση κατα παντων απο τον προεδρο της χρυσης αυγης

00:13 11/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Επίθεση προς πάσα κατεύθυνση εξαπέλυσε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, στην...
περιοχή των δικαστηρίων. Παράλληλα, προσέφερε πλήρη κάλυψη στον
εκπρόσωπο του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, για τη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι το μόνο που καταλαβαίνουν οι άλλοι είναι η δύναμη της και εξέφρασε τη συμππαράσταση στα 8 μέλη του κόμματος που συνελήφθησαν στη Βέροια ύστερα από επεισόδια.
Χαρακτήρισε «ψόφια» τη Ν.Δ. ενώ αποκάλεσε «αθώο παιδί του λαού» τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, και αναρωτήθηκε που ήταν 19 χρόνια, δεν έβλεπε τους μετανάστες και τώρα κάνει τον πατριώτη.
Ο κ.Μιχαλολιάκος απέδωσε χαρακτηρισμού και για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ επιτέθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλλα καθώς και άλλων συναδέλφων του και ΜΜΕ. Τα πυρά του έστρεψε και εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φώναξαν συνθήματα για την Βουλή και ο κ. Μιχαλολιάκος εξήγησε πως δεν εννούν να καεί το κτήριο, αλλά να «καούν» ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η διαφθορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα