ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΠΕ

11:31 5/5/2011 - Πηγή: Fimotro

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Αγαπητό Fimotro καλημέρα,
Η ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων συνεχίζεται κανονικότατα ακόμα και αν δεν προέρχεται άμεσα από πράξεις και ενέργειες των οργάνων της Δημοτικής Αστυνομίας. Μετά το κόψιμο 4 ακόμα θέσεων μονίμων κατοίκων (και όχι θέσεων επί πληρωμή) στους...
Αμπελόκηπους και την δυσκολία ανεύρεσης θέσεως στάθμευσης, έχουμε και τους «τσαμπουκάδες» του κάθε διορισμένου πρώην στελέχους του ΔΟΛ στο
ΑΠΕ.
Χθές λοιπόν το μεσημέρι κατά τις 3 βγαίνοντας να πάρω το αυτοκίνητο μου ( σταθμευμένο επί της Τσόχα 33-35 ) διαπιστώνω ότι ο γενικός διευθυντής του ΑΠΕ είχε παρκάρει το Jeep του σχεδόν επάνω στο καπώ του αυτοκινήτου μου!!!
ΔΕΝ ήμουν παρκαρισμένος σε θέσεις του ΑΠΕ όπως καταδεικνύεται και από τις φωτογραφίες. Με αντιμετώπισε σε σκαιότατο τρόπο , όταν ανέβηκα στο γραφείο του να του ζητήσω εξηγήσεις για την πράξη του. Ισχυρίστηκε με περισσή αναίδεια ότι δεν βλέπει κανένα πρόβλημα. Ο τρόπος του ήταν πλέον και από προκλητικός λες και απευθυνόταν σε με «επιχειρήματα» όπως ότι ο χώρος μέχρι την γωνία είναι του ΑΠΕ άσχετα αν δεν έχει σήμανση.
Ακόμα και εάν είχε έρθει σε επαφή κατά την διαδικασία παρκαρίσματος ο κοινός νους λέει ότι φροντίζουμε πριν ολοκληρώσουμε την διαδικασία να μην είναι σε επαφή τα 2 οχήματα στο τέλος αυτής.
Αυτά τα ολίγα...
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
Ι. Λέκκας
Keywords
Τυχαία Θέματα