Επρεπε να συμβει το μοιραιο για να θυμηθουμε οτι υπαρχουν μοναχικες ψυχες στα νησια μας

12:28 11/2/2016 - Πηγή: Fimotro
ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΙΝΑΡΟΣ!...
Αγαπητό Fimotro,
Mε τρεμάμενη φωνή και...
κλαίγοντας η Ειρήνη Κατσοτούρχη αποκάλυψε ότι η ίδια βρήκε τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου και ότι βρήκε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο.
«Χαμός γίνεται εδώ. Είδα τα συντρίμμια, υπάρχει άνθρωπος απανθρακωμένος μέσα. Νοτιοδυτικά είναι. Τα συντρίμμια βλέπω και ένα παιδί... Ενα άνθρωπο. Δεν μπορώ να μιλήσω. Σε χαράδρα είναι. Έχουν πάει άνθρωποι κάτω είναι. Εχει ένα δρομάκι. Εγώ τα βρήκα,
που να μην τα έβρισκα» είπε η μοναδική κάτοικος της νησίδας.
Η Ειρήνη Κατσοτούρχη, είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο, και έσπευσε από το πρωί να βρεθεί κοντά στο σημείο, στο οποίο φαίνεται να έπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Εγκαταστάθηκε στο νησί μαζί με το σύζυγό της Μικέ, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιουνίου του 2013. Κράτησε έτσι την υπόσχεσή που είχε δώσει στον πατέρα της, ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Κίναρο.
Όπως πάντα σε αυτον τον τόπο πρέπει να συμβεί κάτι μοιραίο για να θυμηθούμε τα αυτονόητα. Αυτή η μοναχική γυναίκα που ζει μόνη της μέσα στον χειμώνα σε ένα μικρό και πολύ όμορφο νησί από μια τραγωδία ήρθε στο κέντρο της επικαιρότητας.
Τώρα που τη μάθαμε ας ξαναγυρίσουμε πλευρό μέσα στον λήθαργό μας, μέχρι οι Τούρκοι να μας πάρουν ότι μας έχει απομείνει. Δυστυχώς...
Ευχαριστώ
Ν.Π.
Σ.Σ. Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν ούτε στον χάρτη που βρίσκεται η Κίναρος
Keywords
Τυχαία Θέματα