Εθνικη τραπεζα: προταση για αποκτηση καλυμμενων ομολογιων

08:02 4/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Την υποβολή προαιρετικής πρότασης για την απόκτηση μέρους ή του συνόλου των υφιστάμενων καλυμμένων ομολογιών σταθερού επιτοκίου, συνολικής αξίας 1,5 δισ. ευρώ και λήξης το έτος 2016 που έχει εκδώσει η ΕΤΕ, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Το προσφερόμενο για την απόκτηση των...
Τίτλων αντάλλαγμα καταβάλλεται σε μετρητά και αντιστοιχεί, στην περίπτωση των Καλυμμένων Ομολογιών, σε 70% και, στην περίπτωση των Υβριδικών Τίτλων,
σε 45% της ονομαστικής αξίας των σχετικών σειρών Τίτλων που προσφέρονται έγκυρα και γίνονται δεκτές για απόκτηση στο πλαίσιο των Προτάσεων.

Η Credit Suisse Securities (Europe) Limited, η Deutsche Bank AG London Branch, η Merrill Lynch International και η Morgan Stanley & Co. International plc ενεργούν ως Διαχειριστές (Dealer Managers) της Πρότασης.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Πρότασης, δεν θα πραγματοποιηθεί δημόσια πρόταση για την απόκτηση των Τίτλων στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, η παρούσα ανακοίνωση δεν συνιστά δημόσια πρόταση απόκτησης ούτε σύσταση προς υποβολή πρότασης για πώληση των Τίτλων στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα