Φοβερη δημοσκοπηση για τη νδ απο εφημεριδα που δεν διαβαζει κανενας νεοδημοκρατησ!!!

12:02 5/11/2015 - Πηγή: Fimotro
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΕ... 63%!
Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ!
Μια ακόμα δημοσκόπηση δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακών, μια εφημερίδα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ
και...
δεν διαβάζει ούτε ένας Νεοδημοκράτης. Στην προσπάθειά της να σπρώξει τον Μεϊμαράκη τον οποίιο προτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Α. Τσίπρας, προβάδισμα έναντι των άλλων τριών υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην παράσταση νίκης ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με ποσοστό 63%, ο Απ. Τζιτζικώστας ακολουθεί με 21%, ο Κυρ. Μητσοτάκης με 13% και ο Αδ. Γεωργιάδης συγκεντρώνει το 3%.
Στο ερώτημα ποιος από τους τρεις πρώην αρχηγούς της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς, υπήρξε ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της χώρας ο Κώστας Καραμανλής συγκεντρώνει ποσοστό 57%, ο δεύτερος 30% και ο τρίτος 13%.
Στο ερώτημα για το ποιος από τους τρεις υποψηφίους θα κρατήσει το κόμμα της ΝΔ ενωμένο πρώτος στις προτιμήσεις ε΄ρχεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με 59% και ακολουθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 22%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 15% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 4%.
Σε άλλο ερώτημα για το ποιος θα νικήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην επόμνη εκλογική μάχη ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 54%, και ακολουθούν ο Άδ. Γεωργιάδης με 20%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16% και ο Απ. Τζιτζικώστας με 10%.
Keywords
Τυχαία Θέματα