Φοβερο : τωρα αντιληφθηκε ο αλαφουζος οτι θα γινουν επεισοδια και ακυρωνει το συλλαλητηριο του παο!

ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ
Από την πρώτη στιγμή το Fimotro είχε επισημάνει ότι είναι πολύ επικίνδυνο αυτές...
τις ημέρες και μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη ζούγκλά της Λεωφόρου να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, το οποίο θα μπορούσαν να γίνουν νέα επεισόδια ακόμα και από προβοκάτσια
όπως πριν από λίγο είπε ο Γ. Αλαφούζος. Έτσι πήρε πίσω την απόφασή του, όπως πήρε πίσω και την παραίτησή του και τελικά δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία συγκέντρωση κανένα συλλαλητήριο. Από την αρχή ήταν λάθος η απόφαση. Και γλίτωσαν οι κάτοικοι της περιοχής τα αυτοκίνητά τους, τις τζαμαρίες των σπιτιών τους και γενικότερα ένα νέο μπάχαλο στην περιοχή.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε τους λόγους που αποφασίσθηκε να αναβληθεί το συλλαλητήριο της Τετάρτης...
«Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του σημερινού ΔΣ συζητήσαμε το θέμα του συλλαλητηρίου. Είχαμε συγκεκριμένες και πολλές πληροφορίες ότι πρόκειται να έχουμε προβοκάτσιες οι οποίες θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες και θα αμαύρωνε και τη διαδήλωση που θέλαμε να κάνουμε αλλά και τον Παναθηναϊκό», τόνισε εξερχόμενος από το ΔΣ της ΠΑΕ και συνέχισε:
«Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης και θα την κάνουμε μόλις μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ασφάλεια και ηρεμία. Είναι και πρόσφατα τα επεισόδια που είχαμε το Σάββατο», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα