Γαλλικο περιοδικο εμφανισε γυμνοστηθες φωτογραφιες της κειτ μιντλετον

11:55 14/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Σαν να μην έφταναν οι γυμνές φωτογραφίες του «άτακτου» πρίγκιπα Χάρι από το Λας Βέγκας που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό, τώρα ένα γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό δημοσίευσε ότι διαθέτει γυμνόστηθες...
φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον.
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ και μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας βρίσκεται σε ταξίδι στην Ασία μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουΐλιαμ, απ'όπου έμαθαν για το γεγονός σήμερα το πρωί και έγιναν και οι δύο έξαλλοι.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες έχουν παρθεί με τηλεφακό και είναι θαμπές, όμως δείχνουν ξεκάθαρα το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει μπάνιο σε πισίνα έπαυλης ενός ανιψιού της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ στην Προβηγκία της Γαλλία, όπου το ζευγάρι πέρασε μερικές ημέρες.

Το παλάτι αρνείται να σχολιάσει τις φωτογραφίες του Closer, που είναι φανερό ότι τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ιδιωτικών στιγμών, σε ιδιωτικό χώρο, με την αιτιολογία ότι μένει να εξακριβωθεί αν η γυμνόστηθη εικονιζόμενη είναι πράγματι η Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο οποίος εν μέρει κατηγορεί τους παπαράτσι για τον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, επιδιώκει πάντοτε την προστασία της συζύγου και την προσωπική τους ζωή, πέρα από τις επιβεβλημένες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Αναμένεται να φανεί αν το Μπάκινχαμ θα προχωρήσει σε νομική ή άλλου τύπου δράση εναντίον του περιοδικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα