Γεννηματα: καποιοι συνεχιζουν στον ιδιο καταστροφικο δρομο

19:12 3/5/2012 - Πηγή: Fimotro
«Δεν πρέπει να αφήσουμε να κυριαρχήσει ο λαϊκισμός και η δημαγωγία», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και εξήγησε ότι «κάποιοι συνεχίζουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο, με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα, μας καλούν να παίξουμε σε μια ζαριά, όλα όσα με...
πόνο και κόπο κατέκτησε ο ελληνικός λαός το τελευταίο διάστημα».

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν το "κόμμα της δραχμής", παίζοντας το παιχνίδι των κερδοσκόπων», σημείωσε και πρόσθεσε
λέγοντας ότι «επικαλούνται την αριστερά, αλλά δεν έχουν το ήθος της, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να οδηγήσουν την Ελλάδα στην απομόνωση, έξω από την ΕΕ και την ευρωζώνη».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ συνέχισε λέγοντας ότι «από την άλλη μεριά, ο κ. Σαμαράς επιμένει να ικανοποιήσουμε την προσωπική του ματαιοδοξία να γίνει πρωθυπουργός. Διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού δηλώνοντας "απών" από τον τηλεοπτικό διάλογο, χωρίς να δίνει συνεντεύξεις και απαντήσεις στην αγωνία της ελληνικής κοινωνίας».

«Απέναντι στους εκφραστές της ανευθυνότητας και του πολιτικού κυνισμού, απέναντι στα ψέματα που οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση, τους Ελληνες στη φτώχεια, την πατρίδα μας στη δραχμή, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την πρώτη θέση για να πετύχει τον εθνικό συναγερμό και τη συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της ευθύνης, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης», κατέληξε η κ. Γεννηματά.
Keywords
Τυχαία Θέματα