Γι αυτο θα ζω μ' ενα ονειρο τρελο!

Από το : gavros.gr
Σίγουρα η κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League είναι αρκετά καλή για τον Θρύλο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και εύκολη υπόθεση η πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Το πρώτο θέμα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο...
Ολυμπιακός θα είναι το κρύο που θα επικρατεί στη Ρωσία
τον Φεβρουάριο, ενώ και ότι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Πειραιά το... άγνωστο της Ρούμπιν, αφού δεν θα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα εκείνη την περίοδο.

Παρόλα αυτά όμως ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να πάει... μακριά στη διοργάνωση του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» αν παρουσιάσουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν και στα ματς του Champions League τότε έχουν τις δυνατότητες να «καθαρίσουν» την Ρούμπιν και μετά να «τελειώσουν» μία εκ των Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ στη φάση των «16».

Και από εκεί και πέρα, ό,τι γίνει για τον Ολυμπιακό στους «8». Άλλωστε η όλη κλήρωση στη φάση των «32» είναι ευνοϊκή γιατί έτσι όπως βγήκαν τα ζευγάρια και οι δυνατές ομάδες κοντράρονται μεταξύ τους, όπως τα ματς Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και όπως λέει και το σύνθημα των: «Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό ο Θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαϊκό!».
Keywords
Τυχαία Θέματα