Για αφελη τον εχετε τον σαμαρα;

10:32 6/3/2013 - Πηγή: Fimotro
ΤΖΙΦΟΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Γράφει ο Harlem Reporter
Τζίφος αποδείχτηκε τελικά η προαναγγελθείσα για χθές συνάντηση Αντώνη Σαμαρά-Νίκου Σίμου.
Καλά, έχει χαθεί η κοινή λογική στο ρεπορτάζ και αναπαράγονται όσα λένε τα...
παπαγαλάκια της σπατάλης στην ΕΡΤ;
Κορόιδο είναι ο Σαμαράς να συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ ο οποίος ερευνάται από τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για την σύμβαση που υπέγραψε με την Εταιρεία
του Δημήτρη Κοντομηνά;
Γιατί, για να δικαιωθούν οι φήμες ότι το deal είναι "κεντρικό" και να το χρεωθεί ο ίδιος ο Σαμαράς, όταν μάλιστα ο ALPHA φλερτάρει με το Άρθρο 99 και οι κατηγορίες είναι ότι συντηρείται με λεφτά της ΕΡΤ;
Ή μήπως δεν έχει ο Σαμαράς ανθρώπους σαν τον Γιώργο Μουρούτη που διαβάζουν το Fimotro και γνωρίζουν ότι γιά να μην απαντά επί ένα μήνα ο Σίμος Κεδίκογλου για την συμμορία των καταχραστών δημοσίου χρήματος που λυμαίνεται την ΕΡΤ, κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Αγίας Παρασκευής.
Γιατί να τα φορτωθεί ο Σαμαράς όλα αυτά;
Θα την διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αναθέσει σε άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του να φροντίσει οι βρωμερές υποθέσεις της ΕΡΤ που συντηρήθηκαν και επεκτάθηκαν επί Νίκου Σίμου να τύχουν αντιμετώπισης η οποία θα θωρακίσει νομικά την Κυβέρνηση από οποιαδήποτε δικαστική εξέλιξη.
Αφού δεν μπόρεσε να κάνει ο Κεδίκογλου το καθήκον του, μάλλον θα το κάνει άλλος, κατά πάσα πιθανότητα εξαίρετος νομικός.
Δεν αντέχει η Κυβέρνηση "Φτερωτούς", "Πανίκες" και "Διακοσμητές" με ποινικές εκκρεμμότητες σε θέματα κατάχρησης δημοσίου χρήματος.

Θα επανέλθω
Keywords
Τυχαία Θέματα