ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ:''ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ''

17:01 26/3/2011 - Πηγή: Fimotro
''Κατάπτυστο'' χαρακτήρισε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος το νόμο περί ευθύνης υπουργών αναφερόμενος στις «υποβρύχιες μίζες» και δήλωσε ότι «είναι η μεγαλύτερη προδοσία που υπήρξε μεταπολιτευτικά»...

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι είναι «αδιανόητο» να γνωρίζουμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σπίτια, ότι η κόρη του έχει 10 εκατ ευρώ στη τράπεζα
και να μην γίνεται τίποτε. «Κάποιος να μπει φυλακή» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Πρέπει όλοι να ενώσουμε τη φωνή μας. Να ξεσηκωθούμε» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να μείνουν ατιμώρητοι».
Ο πρώην υπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εισαγγελείς και τόνισε ότι πρέπει η δικαιοσύνη να παρεμβαίνει και να ελέγχει όλες τις καταγγελίες, καθώς και να ανοίγει λογαριασμούς.
«Είμαι σε απόγνωση γιατί δικαστικοί και πολιτικοί δεν βλέπουν το δράμα και την πείνα» δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος αναφερόμενος τόσο στην υπόθεση των υποβρυχίων, όσο και στα 178 εκατ ευρώ που φαίνεται ότι κατέληξαν σε τσέπη γαλάζιου υπουργού.
«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες καταγγελίες και να μη διερευνώνται. Αν δε μπορούν οι εισαγγελείς να το κάνουν να πάνε σπίτι τους» είπε και πρόσθεσε: «Πρέπει να παρεμβαίνει άμεσα ο εισαγγελέας. Προκαλούμε τον κόσμο. Είμαστε κάθετα απέναντι στο νόμο περί ευθύνης υπουργών».
Αναφορικά με τις γκρίνιες των τομεαρχών της ΝΔ ο κ. Γιακουμάτος έριξε τα «καρφιά» του σημειώνοντας ότι: «Ας δουλέψουν οι παραπονιάρηδες. Δεν τους φταίει κανείς. Φταίνε οι ίδιοι που δεν δουλεύουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα