ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ!!!

19:21 27/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Από τον : Πιτσιρίκο
Σύμφωνα με το μπλογκ Fimotro, ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι του καναλιού Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής έστειλαν...
αγωγή στο Fimotro και σε συγκεκριμένο
δημοσιογράφο, ο οποίος θεωρούν πως βρίσκεται πίσω από το μπλογκ. Αυτή η αγωγή αποδεικνύει περίτρανα πως η κατάσταση στη χώρα έχει βελτιωθεί αισθητά– πέρσι το καλοκαίρι ο δημοσιογράφος-ιδιοκτήτης ενός μπλογκ δέχτηκε επίσκεψη στο σπίτι του από τη Μαφία και γαζώθηκε από καμιά εικοσαριά σφαίρες.

Σύμφωνα πάντα με το Fimotro, στην αγωγή του διευθυντή ειδήσεων και των δημοσιογράφων του Mega αναφέρεται πως το μπλογκ έκανε ηλεκτρονική ψηφοφορία με ερώτηση «ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλείφει καλύτερα την κυβέρνηση;».

Θίχτηκε δηλαδή η υπόληψή τους επειδή θεωρούν πως δεν γλείφουν την κυβέρνηση. Δηλαδή, όλα αυτά που λένε τόσα χρόνια με ουρλιαχτά –γλείφοντας τη μια την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την άλλη την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- τα λένε εντελώς αυθόρμητα και όχι επειδή αυτό είναι το συμφέρον των ιδιοκτητών του Mega.

Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το Fimotro και δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω πληρώσει το Fimotro• το Mega όμως –όπως και τα άλλα κανάλια- το έχω πληρώσει για πάρα πολλά χρόνια, όπως όλοι μας. Και δεν είναι ιδιωτικά ή κρατικά – είναι όλα κρατικά, κυβερνητικά και καθεστωτικά.

Κάποιοι δημοσιογράφοι ενός παράνομου και χρεοκοπημένου καναλιού –που δεν έχει άδεια και επί χρόνια δεν πληρώνει τους φόρους που θα έπρεπε- κάνουν αγωγή σε ένα μπλογκ, ζητώντας μερικά εκατομμύρια ευρώ (όπως αναφέρει το Fimotro) ή ένα εκατομμύριο ευρώ (όπως αναφέρεται σε άλλα μπλογκ και σάιτ).

Η κίνηση των δημοσιογράφων του Mega είναι εντελώς ανόητη και δείχνει τον πανικό αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται. Η Δικαιοσύνη – η όποια Δικαιοσύνη, τέλος πάντων- δεν μπορεί να τους δικαιώσει. Η χώρα έχει χρεοκοπήσει, οι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία –ανάμεσά τους και οι καναλάρχες νταβατζήδες της διαπλοκής- είναι ελεύθεροι, οπότε θα ήταν αστείο αλλά και επικίνδυνο ένας δικαστής να δεχτεί την αγωγή των δημοσιογράφων του Mega και να καταδικάσει τον ιδιοκτήτη ενός μπλογκ.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο ιδιοκτήτης του μπλογκ θα γίνει εθνικός ήρωας και σύμβολο κατά της χούντας του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, και το τι θα ακολουθήσει δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φανταστεί κάποιος.

Έχω γράψει εδώ και καιρό –και μάλιστα πολλές φορές- πως το μεγάλο πρόβλημα της χώρας αυτήν την εποχή δεν είναι η χρεοκοπία, αλλά το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη και να υπάρξει, έστω, μια επίφαση αστικής νομιμότητας και αίσθησης δικαίου. Το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης ατιμωρησία για όσους καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα και οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία αθωώνει αναγκαστικά τους πάντες.

Όταν η οικογένεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ –και γείτονά μου- έχει ακίνητη περιουσία ύψους 10 εκατ. ευρώ και κανένας εισαγγελέας δεν αναρωτιέται
Keywords
Τυχαία Θέματα