Γιατι ο ομπαμα δεν δεχτηκε τον σαμαρα

12:57 16/5/2013 - Πηγή: Fimotro

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ FIMOTRO
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Γράφει ο Insider
Πήξαμε από χθές στις θεωρίες συνομωσίας γιατί ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα δεν δέχτηκε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Τι δεν ακούσαμε: για "Μερκελικο Σαμαρά", για "κίνδυνο πυρκαγιάς" - λές και είμαστε στο 1964 με την δήθεν...
έκρηξη "νάρκης" με 13 νεκρούς στο Γοργοπόταμο στην διάρκεια εκδήλωσης για την ενιαία Εθνική Αντίσταση.

Οι πιό σίγουροι υπογράφουν
με βουλοκέρι ότι η Ομπάμα ενοχλήθηκε από "την επικείμενη πώληση της ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ στους Ρώσους", λές και αν ήθελαν οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να κατεβάσουν δική τους εταιρεία για να πλειοδοτήσει.

Απορούμε πως είναι δυνατόν ολόκληρη Ελληνική Κυβέρνηση να μην έχει γνώση για το πως δουλεύει ο Λευκός Οίκος.

Τι πρέπει δηλαδή να κάνει ο Ομπάμα, να πάρει ο ίδιος τον Σαμαρά τηλέφωνο και να του πει "Antonis, we cannot have a meeting until you remove the SECURITY LEAK from Maximou...".

Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι οποιοσδήποτε Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί με ξένο ηγέτη στου οποίου το περιβάλλον υπάρχει άτομο το οποίο θεωρείται ότι μπορεί μεταφέρει πληροφορίες σε τρίτους λόγω πολύχρονων σχέσεων ή απλά επειδή θα βρεθεί σε κατάσταση... πάρλας;

Υ.Γ.: Πότε θα φανεί αν έχει δίκιο το Fimotro και ο Insider; Οταν ο Αντώνης Σαμαράς λάβει, αμέσως μετά τον ανασχηματισμό, πρόσκληση να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον.
Keywords
Τυχαία Θέματα