Γιατι ο βαγγελας βολευει τους γαλαζιους βαρονους...

10:25 1/10/2015 - Πηγή: Fimotro
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Για μια ακόμα φορά εδώ από το Fimotro, θα σας περιγράψουμε...
την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ με ειλικρίνεια.
Μπορεί ο καθένας από τους αναγνώστες μας να ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό χώρο ή εσωκομματικό στρατόπεδο μέσα
στη ΝΔ, εμείς πάντως θα κάνουμε το καθήκον μας. Θα σας περιγράψουμε ποιά είναι η πραγματική κατάσταση στη διαδοχή της ΝΔ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Όλοι οι βαρόνοι της ΝΔ στηρίζουν τον Μεϊμαράκη, όχι φυσικά γιατί τον αγάπησαν ξαφνικά, αλλά γιατί τους βολεύει απόλυτα όλους.
Τι σημαίνει "τους βολεύει";
Είναι πολύ απλό. Ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, η Ντόρα και οι άλλοι... δημογέροντες γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να κερδίσει εκλογές ο Μεϊμαράκης είναι πολύ μικρές. Όσα σκληρά μέτρα και αν πάρει ο Τσίπρας, ο Μεϊμαράκης δύσκολα θα τον κερδίσει έχοντας να καλύψει στις επόμενες εκλογές μια διαφορά του 8% που χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ.
Θέλουν λοιπόν ο Καραμανλής, η Ντόρα και ο Σαμαράς να χάσει ο Μεϊμαράκης από τον Τσίπρα;
Αυτό λίγο τους ενδιαφέρει. Για τους τρεις βαρόνους το σημαντικότερο είναι να ελέγχουν τον πρόεδρο της ΝΔ. Να τους ακούει ο Μεϊμαράκης, να παίρνει στα σοβαρά την γνώμη τους ώστε να αισθάνονται ότι έχουν ρόλο και φυσικά να περιβάλλει με αγάπη και... στοργή τους γόνους τους. Τα τζάκια δηλαδή που σύμφωνα με την κομματική επετηρίδα και την γαλάζια παράδοση κάποια στιγμή πρέπει να έρθουν στα πράγματα. Ο Τζιτζικώστας έχει την ίδια περίπου ηλικία με τους Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα και Κώστα Μπακογιάννη της Ντόρας. Τρελοί είναι ειδικά η Ντόρα και ο Καραμανλής να τον στηρίξουν για αρχηγό;
Μόνο γι αυτούς τους λόγους στηρίζουν Μεϊμαράκη;
Γι αυτούς και για έναν ακόμα. Ο Τζιτζικώστας δεν είναι παιδί του κομματικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι εάν εκλεγεί θα αλλάξει τους ανθρώπους στα κομματικά πόστα της ΝΔ. Ντορικοί, Καραμανλικοί και Σαμαρικοί θα πάνε από εκεί που ήρθαν. Στο... πουθενά δηλαδή, καθώς θα αλλάξει η φυσιογνωμία του κόμματος από τα ανώτατα στελέχη της Συγγρού μέχρι τα κατώτερα της Τοπικής Επιτροπής του πιο απομακρυσμένου χωριού της Ελλάδας. Αυτό όπως είναι κατανοητό δεν συμφέρει κανέναν από τους γαλάζιους βαρόνους. Εάν χάσουν αυτούς τους κομματικούς θύλακες που έχουν δεν θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο ύπαρξης μέσα στο κόμμα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και έτσι εξηγείται το ενδιαφέρον και ο... έρωτας των τριών βαρόνων της ΝΔ για τον Μεϊμαράκη.
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα