Γιατι το mega προσπαθησε να εμφανισει τον πακη οτι συμπαθει την χρυση αυγη;

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ, Ο ΥΙΟΣ, Η Α' ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το "ρεπορτάζ" του χθεσινοβραδινού δελτίου του Mega σχετικά με τον Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίο προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι συμπαθεί την Χρυσή Αυγή! Από το πολιτικό τμήμα του Mega δίνουν τον...
κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ. Κεδίκογλου ως τον πολιτικό που έδωσε πληροφορίες για τον ρόλο του Παυλόπουλου. Αυτή η εκδοχή όμως δεν είναι πολύ πιθανή.
Συνήθως έτσι συμβαίνει σε τέτοιες δημοσιογραφικές γκάφες. Οι δημοσιογράφοι
δίνουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ή κάποιον πολιτικό. Το πιθανότερο είναι το Mega να εκτέλεσε εντολή του μετόχου του Στ. Ψυχάρη.
Ο πατέρας Ψυχάρης με δεδομένο ότι η ΝΔ θα έχει πτώση στην Α' Αθήνας, άρα θα βγάλει λιγότερες έδρες, θέλει να καθαρίσει με τους εσωκομματικούς αντιπάλους του γιού του. Ο Ανδρέας Ψυχάρης είχε έρθει τελευταίος στην Α' Αθήνας.
Να εκλεγεί ξανά στις επόμενες εκλογές είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν φύγουν 1-2 εν ενεργεία βουλευτές που τον πέρασαν σε ψήφους. Ένας λοιπόν είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος. Βρήκαν ευκαιρία να τον ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή, αφενός για να πέσει σε δυσμένεια στο περιβάλλον του Σαμαρά, αφετέρου για να χάσει μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του που δεν συμπαθούν την Χρυσή Αυγή.
Το σχέδιο ήταν σατανικό. Ο Ψυχάρης είναι... μανούλα σε τέτοιες δολοπλοκίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα