''h αστυνομια εκανε ο,τι της ζητηθηκε''...

13:23 3/10/2013 - Πηγή: Fimotro
«Η αστυνομία έπραξε ό,τι της ζητήθηκε από τη δικαιοσύνη» δηλώνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία, σημειώνοντας πως εάν είχαν ζητηθεί περισσότερα ...
ή συμπληρωματικά στοιχεία, οι διωκτικές αρχές θα ζητούσαν περισσότερο χρόνο και θα έφερναν εις πέρας την εντολή που τους ανατέθηκε.
Ερωτηθείς εάν υπήρξε αντίδραση κατά της Χρυσής Αυγής μόνο μετά τη δολοφονία
του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, απάντα ότι «είναι διαφορετικό πράγμα η πολιτική καταδίκη της Χρυσής Αυγής και διαφορετικό η τεκμηρίωση της συνολικής δράσης της βάσει οργανωμένου σχεδίου».
Επισημαίνει ακόμη ότι οποισδήποτε Έλληνας θα μπορούσε να κάνει την αναφορά στον Άρειο Πάγο -ώστε να ξεκινήσει η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή.
Ο κ. Δένδιας διαβεβαιώνει ότι και η εντολή στην ΕΛΑΣ είναι να γίνει έρευνα από τις εσωτερικές υποθέσεις μέχρι τέλους ώστε να μην μείνουν σκιές στις τάξεις της αστυνομίας.
Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις των βουλευτών που αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, σημειώνει: «Αποκρουστικές, αντιαισθητικές και ενδεικτικές της νεοναζιστικής νοοτροπίας τους. Αλλά ας μη γελιόμαστε. Δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο. Ναζί είναι, ναζιστικά φέρονται».
Προειδοποιεί μάλιστα όποιον νομίζει «ότι η δημοκρατική πολιτεία θα κάνει πίσω στη μάχη με το νεοναζισμό, πλανάται πλάνην οικτράν. Και θα το διαπιστώσει στην πράξη. Θα φτάσουμε έως το τέλος, θα τους πολεμήσουμε παντού. Αυτό είναι το δημοκρατικό μας καθήκον».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα