Η ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...

12:11 8/5/2011 - Πηγή: Fimotro
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Είναι η μέρα του Πάκη σήμερα! Το Fimotro έχει γράψει πολλές φορές για την πολιτική ποιότητα την οποία διακρίνει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Αλλά ότι ο άνθρωπος τηλεφωνούσε στη Νέα Δημοκρατία και τους έλεγε "μπράβο για την κριτική" που άσκησαν για την...
απογραφή δεν το είχαμε φανταστεί. Το αποκαλύπτει σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» στην στην στήλη "Dark Room" που υπογράφει ο...
"Φανούριος". Το παραθέτουμε:
“Δεν καταλαβαίνω...ο Προκόπης τηλεφωνεί συνεχώς στην Νέα Δημοκρατία και μας επαινεί που κάναμε την δήλωση για την απογραφή” μου είπε κορυφαίος παράγοντας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Μάλιστα η ίδια πηγή εξήγησε ότι "ο Προκόπης είναι προφανές ότι θέλει να γεφυρώσει την απόσταση την οποία τον χωρίζει από τον Α. Σαμαρά αλλά μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα".
Είναι γεγονός ότι ο πρώην Υπουργός τα έχει κάνει μούσκεμα και τώρα είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να τα μαζέψει. Στο μεταξύ όλοι στην “Συγγρού” γνωρίζουν ότι επίκειται σκληρή κριτική στην πενταετία Καραμανλή σε ότι αφορά την περιβόητη “επανίδρυση του κράτους”. Γιατί μετά την ουσιαστική αποδόμηση της οικονομικής πολιτικής έρχεται η σειρά του Πρ. Παυλόπουλου, ακολουθεί ο Γ. Σουφλιάς και ο ενδεχομένως ο Δ. Σιούφας...Έτσι τουλάχιστον λένε όσοι γνωρίζουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα