Η νεα κυβερνηση υπονομευεται απο την πρωτη στιγμη, δηλωσε ο απ. κακλαμανης

«Παρά τα όσα λένε οι βουλευτές του κόμματος του, ο κ. Σαμαράς πίστευε και πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί. Πιστεύω όμως ότι η νέα κυβέρνηση υπονομεύεται από την πρώτη ώρα της συγκρότησης της» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος...
Κακλαμάνης, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα,
ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και συναντήσεις, με τους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, μίλησε δε για «πραγματική ειλικρίνεια» του κ. Σαμαρά ως προς το πρόσωπό του, ευχαριστώντας τον για την τιμή αυτή.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση «στα οικονομικά συμφέροντα» που, όπως είπε, δεν ήθελαν τους δύο αρχηγούς και έκανε λόγο «για κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός Βουλής».

Κατήγγειλε επίσης όσα γράφτηκαν ότι «50 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και 50 από τη ΝΔ έβαζαν τάχα βέτο για την επιλογή του προέδρου της Βουλής», ενώ τόνισε ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευτελισμός για τους βουλευτές που να τους φέρουν ονομαστικά ότι θεωρούν κηπουρό τον πρόεδρο της Βουλής».

«Κύριε πρωθυπουργέ σας εξέθεταν εν πλήρη αγνοία σας όταν επί τέσσερις μέρες αναφέρονταν σε εσάς ενώ ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Σαμαράς όπως γνωρίζετε, είχαν επικοινωνήσει μαζί σας» είπε ο κ. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον κ. Λουκά Παπαδήμο.

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση όχι μόνο για το σύνολο των μελών της αλλά και ειδικά για τον πρωθυπουργό για το ήθος, την εντιμότητα, την σοβαρότητα και τις καταβολές του», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Keywords
Τυχαία Θέματα