Η ομορφοτερη χωρα στον κοσμο...

Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Εδώ και κάποιες μέρες κυκλοφορεί το παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο στο διαδίκτυο (εδώ), ένα βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα το πόσο τυχεροί είμαστε που αξιωθήκαμε μια τέτοια χώρα. Ποιοι πρέπει να δουν κατά τη γνώμη μου...
το παρακάτω βίντεο;
1. Όλοι εμείς οι Έλληνες για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας και να μπορέσουμε να '' πολεμήσουμε'' τους κάθε λογής ''εχθρούς''.
2. Οι 300 βουλευτές που νομοθετώντας, αβασάνιστα και δυστυχώς πολλές φορές εξυπηρετώντας όπως φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, αλλότρια και ιδιοτελή συμφέροντα, απαξιώνουν
και υποθηκεύουν το μέλλον του πανέμορφου αυτού τόπου.
3. Οι δανειστές μας, όχι για να τους ανοίξει περισσότερο η όρεξη, αλλά για να συνειδητοποιήσουν ποια ακριβώς χώρα ποδοπατούν και εξευτελίζουν τα δύο τελευταία χρόνια, χωρίς ήθος και σαφώς χωρίς ίχνος ευπρέπειας.
4. Όλοι οι ανά τον κόσμο φιλέλληνες, για να αισθανθούν ακόμα μια φορά το μεγαλείο της χώρας που αγαπούν σα να ήτανε η δικιά τους.
5. Όλοι οι ανά τον κόσμο ανθέλληνες, για να αισθανθούν το πόσο μικροί και ποταποί είναι συγκρινόμενοι με τη σπουδαιότητα και τη λάμψη αυτού του ευλογημένου τόπου.
6. Η κυρία Νάνα Μουσχούρη, για να της δώσουμε όλοι οι Έλληνες τη δυνατότητα και το χρόνο να μετανοιώσει για τις απαράδεκτες δηλώσεις της για την Ελλάδα και τους Έλληνες πριν λίγες μέρες. Γιατί οι Έλληνες, κυρία Μούσχουρη, ξέρουμε και να συγχωρούμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα