ΗΛ. ΜΟΣΙΑΛΟΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ


Για «περισσή δημαγωγία και λαϊκίστικες "κορώνες"», με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, απαντώντας στα όσα ανέφερε σήμερα ο Αντ. Σαμαράς σε ομιλία του στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ. «Ο κ. Α. Σαμαράς... συνεχίζει να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει τις συνθήκες, μέσα στις οποίες κινείται η χώρα μας. Θέλει να ξεχνά
τις βαριές ευθύνες της παράταξης του και του ιδίου προσωπικά, που λιποτάκτησαν εγκαταλείποντας την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση», παρατήρησε ο κ. Μόσιαλος.
Κατηγόρησε επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «υποβαθμίζει κακόβουλα τα αποτελέσματα των θυσιών του ελληνικού λαού, διαστρεβλώνοντας βάναυσα την πραγματικότητα» και ότι ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς στη σημερινή κυβέρνηση.«Χωρίς συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις, προσπαθεί να περιγράψει μια δήθεν "άλλη" πολιτική που κανείς στον κόσμο δεν κατανοεί. Ισχυρίζεται ότι δε μπορεί να διαπραγματευθεί η κυβέρνηση, που συνέβαλε στη δημιουργία πρωτόγνωρων μηχανισμών διεθνούς και ευρωπαϊκής βοήθειας και μέχρι τώρα έχει κερδίσει, με σκληρές διαπραγματεύσεις, μείωση των επιτοκίων δανεισμού και επιμήκυνση αποπληρωμής των χρεών της χώρας», πρόσθεσε.«Περισσότερη σοβαρότητα και συναίσθηση ευθύνης δεν θα έβλαπτε», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Keywords
Τυχαία Θέματα