Και benizeλος θα συναντηθει με τον ολαντ...

10:27 19/2/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...
Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ο Φρανσουά Ολάντ, θα συναντηθεί και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, ...
κατά την αυριανή του επίσκεψη στην Ελλάδα, ο Γάλλος πρόεδρος θα δει
και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την επίσημη ατζέντα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της σοσιαλιστικής οικογένειας.
Αντιθέτως, ο Φρανσουά Ολάντ δεν θα δει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ούτε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.
Στην ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με την επίσκεψη του Ολάντ βρίσκονται μεταξύ άλλων, η περαιτέρω απομείωση του ελληνικού χρέους αλλά και το λάθος του ΔΝΤ και οι τρόποι που μπορεί να το αξιοποιήσει η Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με τον Real Fm, επιδιώκει τη στενή συνεργασία και τη στήριξη της Γαλλίας, μέσω της παρουσίας γαλλικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα επενδύσουν στην χώρα.
Από την πλευρά του ο Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με τον Real Fm, θα εκφράσει τη στήριξή του προς την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας παράλληλα και τις οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού. Επίσης, αναμένεται να δεσμευθεί για την παρουσία γαλλικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα