Και οι εμποροι στη διαδηλωση της κυριακης

17:04 10/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Κάλεσμα παρουσίας στις αντιμνημονιακές εκδηλώσεις της Κυριακής απευθύνουν οι έμποροι του Πειραιά σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα... συνδικαλιστικά δεδομένα της αγοράς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Ζησιμάτος και τα υπόλοιπα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά απέστειλλαν επιστολή με την οποία καλούν σε μαζική παρουσία στη διαδήλωση της Κυριακής.


Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει: «Όντας απειλούμενοι και για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι με τον ωμό εκβιασμό του υπέρτατου διλήμματος διάσωσης της χώρας μας, την στιγμή που τα μέτρα που καλούνται να ψηφίσουν ολοκληρώνουν την καλά σχεδιασμένη και προγραμματισμένη χρεοκοπία και εξαθλίωση όλων μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 6.00 μ.μ., σαν ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα-σοκ του νέου Μνημονίου.

Ο εμπορικός κόσμος, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή, παρά να αγωνιστεί με όλους όσους συμβάλλουν στην παραγωγή αναπτυξιακού έργου και διανομή πλούτου στη χώρα μας, υπερασπίζοντας με αξιοπρέπεια την ύπαρξή του.

Η σιωπή μας θα σημαίνει παραίτηση. Γι' αυτό δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!!

Φθάνουν πια τα διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά».
Keywords
Τυχαία Θέματα