Και ομως συμβαινει !!!

21:57 2/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Απογοήτευση και ντροπή προκαλεί το γεγονός που κυκλοφορεί ως είδηση εδώ και κάποιες ώρες και αφορά στην απόφαση να ζητηθούν, από τους αθλητές μας στο Λονδίνο που δεν προκρίθηκαν, πίσω τα μισά από τα χρήματα που δόθηκαν από την ΕΟΕ...
για τις καθημερινές τους ανάγκες.
Πιο συγκεκριμένα η είδηση της ντροπής έχει ως εξής : κάθε Έλληνας αθλητής είχε πάρει από την ΕΟΕ χρηματικό ποσό 300 ευρώ για τις καθημερινές ανάγκες του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Αυτό μεταφράζεται ως pocket
money 20 ευρώ την ημέρα, με δεδομένο ότι οι αθλητές δεν έχουν ιδιαίτερα έξοδα, αφού τα περισσότερα (διατροφή, διαμονή, μεταφορικά ) είναι καλυμμένα.
Το θέμα ξεκινά από τη στιγμή που αποφασίστηκε να ζητηθούν τα μισά από τα χρήματα αυτά πίσω (150 ευρώ) από τους αθλητές που αποκλείστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα, με το πρόσχημα της σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος.
Και δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί κανείς, αν αυτά τα χρήματα των αθλητών που κοπίασαν για να προκριθούν και να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι αυτά που θα σώσουν τελικά την Ελλάδα και το κράτος, ένα κράτος που χρωστάει ακόμα στους αθλητές αυτούς πριμ επιτυχιών που ενώ τους τα υποσχέθηκε δεν τους τα έδωσε ποτέ, χωρίς βεβαίως να υπολογίσει κανείς τη μηδενική συμμετοχή της Πολιτείας στην Ολυμπιακή προετοιμασία. Μετά από αυτά, ας σκεφτεί κάποιος αρμόδιος να επανεξετάσει την παραπάνω απόφαση που μόνο ντροπή και απογοήτευση προκαλεί σε όλους μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα