''ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ''

10:26 19/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Εκλογές ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου ο λαός να δώσει την εντολή στα κόμματα να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας,...

καθώς δεν θα δώσει αυτοδυναμία.
«Η συνεργασία
ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θα ήταν καλή λύση» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Το έχω πει. Χωρίς τη ΝΔ δουλειά δεν γίνεται. Το ξέρουν αλλά μένουν σε στείρα πολιτική. Μπορούμε να παρατάξουμε την Εθνική Ελλάδος»;
Αναφερόμενος στο θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους υπογράμμισε ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει σε «πολύ κλειστό κύκλο και όχι να είναι φεϊγ βολάν» ενώ πρόσθεσε: «Με εξέπληξε δυσάρεστα η δημόσια παρέμβαση του Κώστα Σημίτη. Αυτό σημαίνει ότι έχει κοπεί κάθε δίαυλος επικοινωνίας με τον Γιώργο Παπανδρέου».
Ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι περιμένει παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Ο Παπανδρέου νομίζει ότι πήρε εργολαβία την Ελλάδα. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να συμμετέχουμε και εμείς».
Σε ό,τι αφορά τους όρους του μνημονίου υπογράμμισε ότι τον ενδιαφέρει η απαλλαγή από τον όρο που απαγορεύει στην Ελλάδα να δανειστεί από άλλες χώρες ή φορείς, για όσο διαρκεί το μνημόνιο.
«Δεν μπορώ να πάω στη Κίνα να δανειστώ. Να πάω στη Ρωσία. Η Τρόικα, όμως, μπορεί να δώσει το χρέος μας στην Τουρκία» είπε ο πρόεδρος του κόμματος.
Επίσης, σημείωσε ότι πρέπει να συνεννοηθούν όλες οι χώρες του νότου της Ευρώπης. «Να συνεννοηθούμε να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Μη φανταστούμε ότι εμείς με αυτό το χρέος μπορούμε να ακολουθήσουμε την Ευρώπη» είπε.
Επιτέθηκε, παράλληλα, στην προηγούμενη κυβέρνηση τονίζοντας ότι: «Σε πέντε χρόνια φορτωθήκαμε 130 δισ. ευρώ. Ας μας πουν γιατί. Τι έγκλημα έκανε η κυβέρνηση».
Σχετικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων σημείωσε: «Κάνουν κόλπα. Κάνουν προανακριτική μόνο για τον έναν, ενώ οι υπόλοιποι υπουργοί θα πάνε στην επιτροπή εξοπλισμών».
Εκτίμησε ότι υπάρχει συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και δήλωσε: «Πάμε στο πολιτικό πτώμα του Άκη Τσοχατζόπουλου και προστατεύουμε τους άλλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα