''καλω τον αλ.τσιπρα σε μονομαχια για τα υποβρυχια''...

Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο υπήρξε στη Βουλή. Ο Ε. Βενιζέλος κάλεσε σε «μονομαχία» τον
Αλ. Τσίπρα με αφορμή το σκάνδαλο των υποβρυχίων...

Ζητώντας το λόγο για να απαντήσει σε όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας ο Ε. Βενιζέλος έκανε λόγο για συκοφαντία και τόνισε «περιμένω να έρθετε στη Βουλή να διεξαχθεί ανάμεσά μας, ανάμεσα σε σας και εμένα, μία μονομαχία προσωπικού και πολιτικού ήθους».
Υποστήριξε ακόμη ότι ο Αλ. Τσίπρας «επικαλέσθηκε τα επιχειρήματα των οπαδών του Τσοχατζόπουλου. Η ακύρωση των αντισταθμιστικών ήταν η ακύρωση του δικτύου των παράνομων υποκλοπών» και ότι «υιοθετήσατε τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου».
«Χτυπάτε εμένα, αλλά έχετε στενό πολιτικό φλερτ με την Λ. Κατσέλη που ήταν αρμόδια», υποστήριξε ο Ε. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «στηρίζετε συγκεκριμένα, επώνυμα συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση του Σκαραμαγκά. Αυτά είναι σκηνές από το έργο που θα δούμε προσεχώς. Βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα»
«Όσο μιλά ο Ε. Βενιζέλος δίνει πόντους δημοσκοπικούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χορηγός μας», του απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι ο Α. Σαμαράς είναι σε δύσκολη θέση, διότι «έχει συνεταίρο τον Ε. Βενιζέλο, ο οποίος τώρα τον υποκαθιστά».
Για την «μονομαχία» ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε: «μου δώσατε την ευκαιρία για να σας αποκαλύψω για ποιο λόγο πήγα στο Τέξας. Για να μάθω να μονομαχώ στο Ελ Πάσο».
Ο Ε. Βενιζέλος απάντησε λέγοντας ότι «πήγατε για αμερικανική βοήθεια. Προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν οι Αμερικάνοι».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα