Καλπες στις 13 μαϊου θελει το μαξιμου!

11:24 30/3/2012 - Πηγή: Fimotro
ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Αδυναμία για άλλη μια φορά δείχνει ο Λουκάς Παπαδήμος προκειμένου να παίξει έστω και το ρόλο του συντονιστή, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει καλά-καλά η ημερομηνία των εκλογών. Τα σενάρια και οι διαρροές αναφέρουν ότι το Μαξίμου εξακολουθεί να...
"σπρώχνει" την ημερομηνία των εκλογών παραπίσω, με τον Λουκά Παπαδήμο
να δηλώνει ότι η κυβέρνηση έχει ακόμη σημαντικό έργο μπροστά της και δεν προλαβαίνει να το ολοκληρώσει. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι το γεγονός πως έχει ... πρόβλημα η 29η Απριλίου, ως ημερομηνία εκλογών, επειδή η τελευταία Κυριακή, που λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των συνδυασμών, είναι η Κυριακή του Πάσχα, έδειχνε ως πιθανότερη ημερομηνία την 6η Μαίου, η οποία τώρα δεν φαίνεται να κλειδώνει κι αυτή.
Σαφώς, υπάρχουν και εκείνοι που ...βολεύονται με την μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών αργότερα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι αυτός που διακαώς θα ήθελε να αναβληθεί η ημερομηνία των εκλογών για να προλάβει να ολοκληρώσει τη στρατηγική του, αλλά ελπίζει και σε μια καλύτερη δημοσκοπική εικόνα. Ευνοημένος για τους ίδιους ακριβώς λόγους, εξαιτίας των δημοσκοπήσεων, θα είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης καθώς τα αποτελέσματα των μετρήσεων δείχνουν το κόμμα του μετά βίας να μπαίνει στη Βουλή.
Keywords
Τυχαία Θέματα