Κανείς δεν ακούει τον μητσοτάκη!!!

Την ώρα που οι επιτελείς του Κ. Μητσοτάκη ονειρεύονται αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές(!) όποτε κι αν αυτές γίνουν στελέχη μεσαία ή κατώτερα που ανήκουν στην Καραμανλική ιδίως πτέρυγα υποκύπτουν στην στοργική αγκαλιά του Τσίπρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός , ο πρόεδρος της Κεντρικής ένωσης Επιμελήτηρίων Ελλάδος κ. Μίχαλος που αποτελούν επίσημα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Διαλόγου για την Συνταγματική

Αναθεώρηση.
Την απόφαση των στελεχών της Ν.Δ. διαδέχτηκε η οργή του επίσημου κόμματος με τη γνωστή ανακοίνωση και δυστυχώς για τον Κ. Μητσοτάκη η εικόνα “προσηλυτισμού “στελεχών του προς το ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται! Ο πιο θεμός υποστηριχτής του Β. Μειμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές στην Βοιωτία ο Π. Ανανιάδης ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας βγήκε να χαρακτηρίσει δημόσια Θεσμική και τιμητική τη συμμετοχή του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κώστα Μίχαλου στην επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Οι δηλώσεις αυτές έχουν προκαλέσει την οργή των στενών συνεργατών του προέδρου της Ν.Δ. και πολλοί απο το περιβάλλον του Κ. Μητσοτάκη κατηγορούν ευθέως τον Γραμματέα Παραγωγικών Φορέων του κόμματος Βασίλη Ξυπολητά τον οποίο ο Π. Ανανιάδης επισκέπτεται συχνά στο κόμμα!
” Ας πρόσεχε με ποιόν κάνει παρέα ο Ξυπολητάς” λένε στο γραφείο του προέδρου και φυσικά έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις στον γραμματέα Παραγωγικών Φορέων του κόμματος.
Κοινό συμπέρασμα; Τόσο απο την στάση Αγοραστού – Μίχαλου όσο και απο τις δηλώσεις Ανανιάδη που ακολούθησαν της επίσημης ανακοίνωσης της Ν.Δ. για το ζήτημα …. ειναι οτι κανείς δεν ακούει τον Κ. Μητσοτάκη , ακόμα και ο Ανανιάδης !

Keywords
Τυχαία Θέματα