Καταθεση ψυχης απο τους συγγενεις των θυματων...

16:14 25/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Με δάκρυα στα μάτια και δίχως ακόμα να έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι αγαπημένοι τους έχουν χαθεί για πάντα, οι συγγενείς των επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης MH370 μιλούν για τις κόρες, τους ανιψιούς,...
τα ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν στο αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών και παρασύρθηκαν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, σε υγρό θάνατο.

«Ήταν η πιο ευγενική ψυχή που συνάντησα ποτέ στη ζωή μου. Πάντα χαμογελούσε. Ποτέ δεν έχασε την προσευχή στο τζαμί με τη μητέρα της. Είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται σε ένα καλύτερο μέρος, με τον Αλλάχ», δήλωσε η θεία της Σουχαίλι Μουσταφά.

Την
ίδια ώρα, μία πρώην καθηγήτρια της νεαρής γυναίκας ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε την τραγική είδηση για τη συντριβή του αεροσκάφους.

«Ήταν έξυπνη και πάντα χαμογελούσε. Ράγισε η καρδιά μου όταν είδα τη συνέντευξη Τύπου με την οικογένειά μου. Την ξέρω από όταν ήταν μικρή. Δε μπορώ να πιστέψω ακόμα ό,τι συνέβη, δε μπορώ να φανταστώ τι περνάει η μητέρα της», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, ο αδελφός ενός άνδρα που βρίσκονταν στην πτήση της Malaysia Airlines, Αντριου Τζι Τζινγκ Σιονγκ, δε μπορεί ακόμα να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα ανακοινώσει τα τραγικά νέα στους ανήλικους ανιψιούς του.

«Δεν ξέρω πώς να το πω στον 11χρονο και 13χρονο ανιψιό μου, φοβάμαι ότι θα επηρεάσει την πορεία τους στο σχολείο», είπε συγκλονισμένος ο άνδρας.

Μάλιστα, παρά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού της Μαλαισίας, εξέφρασε ακόμα ελπίδα για ένα θαύμα.

«Εδώ και δύο εβδομάδες, η οικογένειά μου ελπίζει ότι το χειρότερο έχει αποτραπεί. Ακόμα ελπίζουμε ότι ο αδελφός μου είναι ζωντανός μέχρι οι αρχές να ανακαλύψουν το αεροσκάφος και τους επιβάτες», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά, πρόσθεσε πως αν εντοπιστούν οι σοροί των επιβαινόντων θα βοηθήσει την οικογένειά του να αποδεχθεί το τραγικό γεγονός.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την ενημέρωση των μαλαισιανών αερογραμμών, καθώς όπως είπε η έμαθαν τα νέα μοναχά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Μαλαισιανού πρωθυπουργού.

«Ελπίζαμε οι μαλαισιανές αερογραμμές να μας ενημέρωναν, ώστε να μην περιμένουμε μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις», συμπλήρωσε.

Την ίδια ελπίδα εξέφρασαν και άλλοι συγγενείς στο βρετανικό δίκτυο BBC υποστηρίζοντας ότι εύχονται οι αγαπημένοι τους να είναι ακόμα ζωντανοί και το αεροσκάφος να έχει προσγειωθεί με ασφάλεια σε κάποιο σημείο.

Όλα αυτά, ενώ στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί φωτογραφία του νεότερου επιβάτη, ενός παιδιού λίγων μηνών που βρήκε τραγικό θάνατο στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα