Κατι αλλο, μηπως ;

11:05 16/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Μετά από τις επιπλέον δεσμεύσεις που ζήτησαν οι δανειστές μας από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, ότι και μετά τις εκλογές, είτε κυβερνήσει μόνη της η ΝΔ, είτε παρέα με το ΠΑΣΟΚ, θα σεβαστούν τις υπογραφές τους, υπάρχουν...
έγκυρες πληροφορίες
ότι εξετάζονται και οι παρακάτω δεσμεύσεις που θα αρχίσουν να απαιτούνται από σήμερα το πρωί, ανά 3-4 ώρες.
1. Θα πρέπει να υπογράψει και ο Φώτης Κουβέλης, καθώς οι δημοσκοπήσεις του δίνουν εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό. Σε περίπτωση που κατά τις εκλογές λάβει μικρότερο από το μισό του ποσοστού που λαμβάνει προεκλογικά, οι δανειστές μας θα αρκεστούν σε απλή, προφορική του δήλωση.
2. Θα ζητηθεί και η υπογραφή του Γιώργου Καρατζαφέρη, ώστε σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη μετεκλογικά για 1365η φορά και θελήσει να συμμαχήσει τελικά με την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ να μην υπάρξει πρόβλημα με τις δεσμεύσεις του Μνημονίου 2.
3. Θα πρέπει να υπογράψει και η Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί αν το κόμμα της δε μπει στη Βουλή, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, σίγουρα θα προσχωρήσει με το πλήθος των στελεχών της, σε όποιο κόμμα την προσκαλέσει για να παίξει ρυθμιστικό ρόλο, όπως και η ίδια πιστεύει, και οι δανειστές μας πρέπει να το προβλέψουν και αυτό.
4.Θα πρέπει να υπογράψουν και όλα τα κόμματα της Αριστεράς, γιατί με τα ποσοστά που παίρνουν όλα μαζί στις δημοσκοπήσεις, μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μετά την τόσο καλή δουλειά που έκαναν από κοινού, τα δύο τελευταία χρόνια, για τη χώρα, να λάβουν και τα δύο μαζί το θεαματικό ποσό του 38%, αν μετακινηθούν και οι ετεροδημότες.
5. Και τέλος, και αυτό εξετάζεται ως το πιο σημαντικό από την Τρόικα και δεν είναι άλλο από το να υπογράψουμε όλοι οι Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όχι δηλαδή ως κράτος,αλλά ως έθνος, έτσι για περισσότερη σιγουριά, ότι για να μην δυσκολέψουμε την κατάσταση θα ψηφίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.Θέλουν δηλαδή να δεσμευτούμε ότι θα ανακυκλώσουμε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, αφού τώρα είναι η σειρά της να κυβερνήσει, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να συμφωνήσουμε, ώστε ο Λουκάς Παπαδήμος να αντικαταστήσει, αν γίνεται στην Πρωθυπουργία και τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο που του έχει ανατεθεί από τους έξωθεν προϊσταμένους τους. Και κάτι τελευταίο: δε θα αρχίσουμε πάλι τα ίδια σε 3-4 χρόνια για εκλογές, καλό είναι αυτές να γίνονται πια, αραιά και που,π.χ κάθε 10 χρόνια, μαζί με την απογραφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα