ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

12:32 18/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Λύση στο πρόβλημα των κατοίκων της Κερατέας καλούνται να δώσουν σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο Μητροπολίτης Μεσογέας και Λαυρεωτικής Νικόλαος και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής, οι οποίοι... συναντώνται στην Κατεχάκη.
Η συνάντηση ορίστηκε με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνότητες για την εκτόνωση της κατάστασης.Ένα από τα σενάρια, που «βλέπουν με καλό μάτι» και στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να υπάρξει συμφωνία για αμοιβαία υποχώρηση από τη περιοχή
αστυνομικών, μηχανημάτων και κατοίκων από τα μπλόκα και να ανοίξει η λεωφόρος Λαυρίου, ώσπου σε δεύτερη φάση υπάρξει συνεννόηση μεταξύ τοπικών παραγόντων και των υπουργών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος για να συζητηθεί το θέμα.Ωστόσο, τα ίδια στελέχη διευκρίνιζαν πως δεν είναι βέβαιο αν αυτή η πρόταση θα τεθεί κατά την σημερινή συνάντηση, καθώς για την διατύπωσή της απαιτείται «πράσινο φως» από την κυβέρνηση.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντως, ο κ. Λεβαντής θα επαναλάβει κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον κ. Παπουτσή πως ο αγώνας που κάνουν οι συνδημότες του στη περιοχή του Οβριοκάστρου Κερατέας είναι δίκαιος και θα συνεχιστεί για να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ στη περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα