Κριτικη του αρβανιτοπουλου σε οσους μιλουν εξ' ονοματος του καραμανλη

Απέρριψε τις διαρροές πως ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να στηρίξει ανοιχτά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Ο πρώην Υπουργός Παιδείας μιλώντας στον...
αέρα του Παραπολιτικά 90,1 ξεκαθάρισε πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι εγγύηση για την παράταξη και τη χώρα και πως, αν είχε κάτι να πει, θα το έκανε ο ίδιος ανοιχτά, κατηγορώντας κάποιους που "αυθαίρετα μιλούν εκ μέρους του". Μάλιστα, επισήμανε πως από την όλη διαδικασία ο Κώστας Καραμανλής κρατά αποστάσεις και δεν στηρίζει κανέναν από τους τέσσερις υποψηφίους.

"Αν ήθελε κάτι να δηλώσει ο Κώστας Καραμανλής για τις
εκλογές, θα το έκανε ξεκάθαρα. Κάνουν κακό αυτοί που μιλούν εξ ονόματός του. Ο Καραμανλής όμως εγγυάται την ενότητα της παράταξης και αν είχε να πει κάτι θα το έλεγε ο ίδιος προσωπικά ή μέσω του γραφείου Τύπου του", σημείωσε.

Για το αν η ΝΔ πρέπει να συναινέσει με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον πως αυτός απέρριψε τη συναίνεση το καλοκαίρι και τώρα ζητά χείρα βοηθείας επειδή έχει μείνει με 153 βουλευτές. "Αυτή δεν είναι πολιτική", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του.

Για την επομένη της εκλογής προέδρου, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δήλωσε πως δεν θα υπάρξει διάσπαση στο κόμμα, φέρνοντας ως παράδειγμα την Ντόρα Μπακογιάννη και άλλους που έφτιαξαν μικρά κόμματα και στη συνέχεια επέστρεψαν στη ΝΔ.

Όσον αφορά στη διαδικασία των εκλογών, ο πρώην Υπουργός Παιδείας εξέφρασε την πεποίθησή του πως στις 20 Δεκεμβρίου η προσέλευση των εκλογέων θα είναι πολύ αυξημένη "γιατί θέλουν να κάνουν τη ΝΔ και πάλι ισχυρή ώστε να διατελέσει σωστή αντιπολίτευση, όπως τη χρειάζεται η χώρα, καθώς η κυβέρνηση παραπαίει καθημερινά".

Ερωτηθείς για το αν η απουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη βουλή, σε περίπτωση που εκλεγεί, θα αποτελέσει πρόβλημα για τη ΝΔ, ο πρώην υπουργός τόνισε πως θα υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΚΟ για να εκφραστούν όπως ορίζει ο αρχηγός της.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος εξέφρασε και πάλι τη γνώμη του πως είναι αναγκαία η διενέργεια συνεδρίου, ώστε να αποκτήσει η ΝΔ "προγραμματικό λόγο".
Keywords
Τυχαία Θέματα