Κυριακο τι ηταν αυτα που ειπες σημερα το πρωι στο mega;

12:51 5/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Κυριάκο κατάλαβες τι είπες σήμερα το πρωί στο MEGA, προσκεκλημένος των Καμπουράκη-Οικονομέα μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημούλη; «Εάν πάμε σε εκλογές θα κλείσουν οι...
τράπεζες και δεν θα λειτουργεί τίποτα». Δηλαδή με απλά λόγια βαδίζουμε ολοταχώς στην καταστροφή μας λες. Δεν σταμάτησες όμως εδώ. Υπεραμύνθηκες του κλεισίματος της ΕΡΤ και καυτηρίασες το άνοιγμα και την επιστροφή των εργαζομένων.

Με
αυτά που λες Κυριάκο θέλεις να γίνεις και αρχηγός; Η θητεία σου στο υπουργείο ήταν επιτυχημένη με το να απολύεις κόσμο; Ρε Κυριάκο τι μυαλά είναι αυτά; Όταν μιλάς για τόσο ευαίσθητα θέματα, ρώτα και τον πατέρα σου! Και με την ευκαιρία να σου θυμίσω τον τρόπο σκέψης του Κώστα Μητσοτάκη και τον δικό σου, για να δεις τις διαφορές.

Εκλογές 1989, λίγο πριν τον Ιούνιο. Στη Ρηγίλλης κάνουμε μία συνάντηση για μια συνέντευξη που θα έδινε ο πατέρα σου στη δημόσια τηλεόραση με δημοσιογράφους Γιάννη Πρετεντέρη-Νέα, Κύρα Αδάμ-Ελευθεροτυπία και Κ. Α. στην οικία του προέδρου στον ίδιο δρόμο. Στη συνάντηση στο ισόγειο της Ρηγίλλης ήταν παρόντες, Κ. Γριβέας, Α. Σγαρδέλης, λίγα στελέχη, καθώς και ο «Image Maker» Ζαν Κοέν. Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθούν υποτιθέμενες ερωτήσεις τις οποίες θα δεχόταν ο πρόεδρος-τις πλέον δύσκολες-από τη δημοσιογραφική ομάδα που προαναφέραμε, και ο τρόπος απάντησεις.

Στον πρόεδρο τέθηκε και η εξής ερώτηση:

-Κύριε πρόεδρε τι θα κάνετε με την «Ολιμπιακή»;
Αυθόρμητα απάντησε:
-Θα την κλείσω!!!
Πεταχτήκαμε όλοι επάνω και του είπαμε:
-Πρόεδρε τι λες; Μας έκαψες.
Ο πρόεδρος με ήρεμο ύφος μας απάντησε:
-Παιδιά ακούστε, εγώ δεν κάνω τέτοιες «μ@λ@κίες». Ήθελα να δω πως θα αντιδράσετε. Αλλά εάν είχα τη δυνατότητα να την πουλήσω σε έναν επιχειρηματία, έστω και μια δραχμή, θα το έκανα ευχαρίστως. Με μία προϋπόθεση βεβαίως. Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

Έτσι σκεφτόταν Κυριάκο ο Κώστας Μητσοτάκης. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα μέσα από τον τηλεοπτικό φακό που κατέγραφε τις αντιδράσεις. Αυτά για να μαθαίνεις!
Keywords
Τυχαία Θέματα