Μαγικη εικονα...

21:54 19/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Ο Παπαδήμος, εκτάκτως στις Βρυξέλλες γιατί μέσω τηλεδιάσκεψης δεν μπορούσαν να του δώσουν τα συγχαρητήρια για τα κατορθώματα του της περασμένης Κυριακής. Όλα...
έγιναν όπως ακριβώς έλεγε το σχέδιο που του είχαν υπαγορεύσει έξωθεν και είχαμε και εξτραδάκια που δεν είχαν απολύτως προβλεφθεί : κοντά στους πενήντα διαγραφέντες βουλευτές και μια Αθήνα
στα αποκαΐδια και λαβωμένη κατάστηθα.Να μην πάει στις Βρυξέλλες για να εισπράξει τα εύσημα ; Πρέπει όμως να πάρει και χέρι με χέρι τις νέες οδηγίες των προϊσταμένων του. Επισήμως βεβαίως πηγαίνει για να βοηθήσει φυσικά την Ελλάδα.
Ο Παπανδρέου τώρα που όλο αυτό το διάστημα τον έχουμε κουράσει πολύ, θεώρησε ότι δικαιούται ως πολεμιστής και μαχητής να ξεκουραστεί. Και πήγε στη Σκιάθο να χαλαρώσει και να φροντίσει τον εαυτό του. Ψάρεψε και έκανε φυσικά και κανόε-καγιάκ. Κάτι σαν ανάπαυση του πολεμιστή.
Η ΕΤ1 πάλι με τη σειρά της, η κρατική δηλαδή τηλεόραση που την πληρώνουμε όλοι, μας παρουσίασε σήμερα, μέσα στην Ελλάδα της κρίσης, της εξαθλίωσης, των άστεγων και των ανέργων , μια άλλη πιο προσωπική και αθέατη πλευρά του Προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου, αυτή του συλλέκτη έργων τέχνης, ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή με τίτλο '' Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους '' είναι κάτοχος αξιόλογης συλλογής 460 έργων.
Οι Έλληνες δε ψυχίατροι μελετώντας την πολιτική και όχι μόνο συμπεριφορά των πολιτικών μας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλοι τους, αποτελούν κλινικές περιπτώσεις, που χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης και πιθανώς και θεραπείας. Τα ευρήματα τους δείχνουν ότι οι πολιτικοί μας είναι αλαζόνες, δίγλωσσοι, κρύβουν την πραγματικότητα και φτιάχνουν μια εντελώς δική τους , πλαστή, την οποία και πλασάρουν στον κόσμο.
Και αναρωτιέμαι αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα ; Γιατί, αν δεν είναι αυτή η πραγματική Ελλάδα, προφανώς κάπου όλοι έχουμε κάνει λάθος. Ένα λάθος που το πληρώνουμε πανάκριβα σήμερα και που δυστυχώς θα το πληρώσουν στη συνέχεια και οι επόμενες γενιές.
Keywords
Τυχαία Θέματα