Μαξιμου, δεν κανει πια για τιποτα το ομορφοπαιδο, ε;

10:03 15/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Μαξίμου, το εξαφανίσατε το Ομορφόπαιδο, ε; Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο: "προαναγγελία αναρτήσεως επί... μανταλακίων". Καταλάβατε αυτά που κατάλαβαν και άλλοι νωρίτερα. Κάλλιο...
αργά παρά ποτέ.
Το Ομορφόπαιδο αφήνει όμως κάτι θεματάκια πίσω του:
--- Μιά καραμπινάτη ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στο Δορυφορικό της ΕΡΤ.
---Εισαγγελική 'Ερευνα του κ. Γρηγόρη Πεπόνη για πράξεις και παραλείψεις επί θητείας του και μια ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
αυτή την ώρα.
--- 'Ενα τσούρμο κολλητούς που αμοίβονται με βασιλικούς μισθούς.
Και όλα αυτά δεν πρόκειται να εξαφανιστούν διά μαγείας, χρειάζονται αποφασιστικές πράξεις της διοίκησης της ΕΡΤ. Της παρούσης, που είναι μάλλον διακοσμητική ή νέας, αυτό θα το κρίνετε εσείς.
Αυτό όμως που δικαιούμεθα να περιμένουμε από σας ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και άμεση απομάκρυνση των ΚΗΦΗΝΩΝ.
Γιατί αν κριθεί επιβεβλημένο να ξανανοίξουμε διάλογο του τύπου "Μαξίμου...Ημέρα 1η", σημαίνει ότι δεν λάβατε τα αναγκαία μέτρα για να εφαρμόσετε ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ώστε να μην σκανδαλίζεται ο Ελληνικός Λαός.
Το Fimotro δικαιούται να ισχυρίζεται πως είναι το μέσο μαζικής επικοινωνίας που γκρέμισε τον Κεδικοπουλισμό: την "ανώτερη" μορφή ευνοιοκρατίας, αναξιοκρατίας , παλαιοκομματισμού και προδοσίας της εμπιστοσύνης όλων.
Σας αποχαιρετούμε προς το παρόν, με μιά παραπομπή στο αρθρο μας "Το Ομορφόπαιδο του Μαξίμου ζήτησε συγγνώμη" (εδώ), ώστε να μπορείτε να διαβάσετε και τις παραπομπές για τα ανοιχτά θέματα που σας αφήνει.
Ελπίζουμε να μην ξαναχρειαστεί να επανέλθουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα