Μαξιμου, δεν σας κανει πια για τιποτα το ομορφοπαιδο; (ημερα 11η, )

10:02 16/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Μαξίμου,
Εσείς μπορεί να πειστήκατε ότι δεν σας κάνει πιά για τίποτα το Ομορφόπαιδο, αλλά η...
κότα... το ξέρει;Το Ομορφόπαιδο συνεχίζει ακάθεκτο και ... σας κάνει... διάφορα, οι συνέπειες των οποίων δεν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας.. Μήπως πρέπει να μεριμνήσετε επειγόντως πρίν αρχίσει να τα χρεώνεται ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;
Γιά δείτε το λίγο ΝΟΜΙΚΑ το θέμα.
Να, για παράδειγμα η προχθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ, μήπως μπορεί να μας πει κανείς ποιά είναι;
Πέμπτη βράδυ το εξής Δελτίο Τύπου:
"Το Διοικητικό
Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή (Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013), υπ’ αριθμ. 1075 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:...Σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης, ενημερώθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της ανάθεσης σε εταιρεία – με την οποία ήδη συνεργάζεται η ΕΡΤ – της είσπραξης των δικαιωμάτων της για την διανομή και εκμετάλλευση του δορυφορικού σήματος της παγκοσμίως. Η ανάθεση αφορά στο μεταβατικό διάστημα από 5.9.2012 έως και την ανάδειξη του νέου αναδόχου στον υπό προκήρυξη διαγωνισμό.Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Champions League...."
Παρασκευή άλλαξε το Δελτίο Τύπου:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη χθεσινή (Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013), υπ’ αριθμ. 1075 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:...Σε ό,τι αφορά στην είσπραξη των δικαιωμάτων της ΕΡΤ από τη διανομή του σήματός της παγκοσμίως (εκτός Ευρώπης), το Δ.Σ. αποφάσισε να μην παράσχει εξουσιοδότηση σε τρίτο για την είσπραξη χωρίς αμοιβή των οφειλόμενων ποσών, αλλά να διερευνήσει εναλλακτικές δυνατότητες για την απ’ ευθείας είσπραξη των δικαιωμάτων της ΕΡΤ, είτε μέσω δικηγορικού γραφείου των ΗΠΑ, είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. θα επανέλθει επί του θέματος για να ληφθεί τελική απόφαση σχετικά με τον τρόπο είσπραξης των οφειλόμενων ποσών, σε επόμενη συνεδρίασή του.Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Champions League.
-----------------------
Τρικυμία στο κρανίο λέγεται, και όλη η ΕΡΤ αφενός μεν αναρωτιέται ποιό αστέρι κάνει τις εισηγήσεις στο ΔΣ, αφ' ετέρου δε σπαρταράει στα γέλια.
Το αστέρι θα σας το αποκαλύψουμε: Λέγεται Μανούσος Καμπανέλλης, Διευθυντής Γραφείου του Νίκου Σίμου με μισθό 3.500 ευρώ το μήνα. Επίσης, μέτοχος κατά 99% της εταιρείας Μ.Ι.Καμπανέλλης και ΣΙΑ ΟΕ με διακριτικο τίτλο OKEANIS και web site www.okeanis.gr.
Στους server της εταιρείας φιλοξενούνται οι προσωπικές σελίδες του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου www.kedikoglou.gr.
Σε επαναλαμβανόμενα ερωτήματα του Fimotro αν οι δαπάνες προβολής του Σίμου Κεδίκογλου μέσω της ΟΚΕΑΝΙΣ έχουν δηλωθεί για τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, αν έχουν εκδοθεί τιμολόγια, αν έχουν εξωφληθεί μέσω τραπέζης και αν έχει καταβληθεί το ΦΠΑ έως 25 Ιανουαρίου 2013 όπως ορίζει ο νόμος, Σίμος Κεδίκογλου και Νίκος Σίμος παίζουν τους κωφούς.
Μήπως πρέπει να τους ζητήσετε για να δώσουν δημόσια απάντηση;
------------------------

Να γυρίσουμε όμως πίσω στις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ και να σας μεταφράσουμε τι ακριβώς λένε οι δύο παράγραφοι στο πρώτο δελτίο Τύπου ότι σας κάνει το Ομορφόπαιδο:

Αφ' ενός συνεχίζει ακάθεκτο την απόπειρα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ μιάς καραμπινάτης ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, την οποία ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑπροσπαθεί να την βαφτίσει ... ΑΝΑΘΕΣΗ και δεν λέει δημόσια ούτε καν ΣΕ ΠΟΙΟΝ...
Και αυτό ενώ για έξι μήνες η ΕΡΤ έλεγε ότι τα έσοδα από την διανομή και εκμετάλλευση του δορυφορικού της σήματος παγκοσμίως θα τα εισπράξει η ίδια η ΕΡΤ και ανέθεσε την είσπραξη στους Τζώνη Καλημέρη και Νίκο Μεγγρέλη. Ο Νίκος Μεγγρέλης στις 23 Ιανουαρίου 2013 αντικαταστάθηκε από την Εύα Μπούρα, άρα η απόφαση ίσχυε.
Μετά από έξι μήνες λοιπόν ανακάλυψαν ότι η "εταιρεία" η οποία αναφέρεται στην απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ έχει ήδη ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ το χρήμα (δηλαδή το έχει εισπράξει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, παρέλαβε επιταγές τις οποίες κατέθεσε στον λογαριασμό της και οι οποίες ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ).
Μετά από ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ η ΕΡΤ ανακάλυψε ποιός ΒΟΥΤΗΞΕ το χρήμα. Και τι κάνει; ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΡΥΦΟ το ονοματάκι της "ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" , νομίζοντας ότι δεν θα το μάθει το Fimotro.
Και τι κάνει το Ομορφόπαιδο; επειδή, λέει, η δική του Νομική Σύμβουλος ("τα τραίνα που φύγαν...") δεν εμπιστεύεται, όπως η ίδια λέει, "τους Εισαγγελείς", δεν στέλνει την υπόθεση αυτή που αφορά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ στον Εισαγγελέα.
Αλλά προσπαθεί να την ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ με τρόπο απροκάλυπτο, εξώφθαλμα παράνομο και συνάμα προκλητικό.
'Οσον αφορά το δεύτερο Δελτίο Τύπου, εκεί να δείτε επεισόδια που θάχουμε...
------------------
Αφ' ετέρου, συνεχίζει να καταβάλλει κανονικά τις δόσεις για την πληρωμή των ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (31.2 εκατομμυρίων ευρώ) γιά το Champions League, παρά την Νομική Γνωμοδότηση ότι αν γίνουν οι καταβολές και το σημερινό ΔΣ θα παραπεμφθεί γιαΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ όπως και ο Λάμπης Ταγματάρχης. Και σε αυτή την υπόθεση υπάρχει άλλη μία ενδιαφερόμενη "εταιρεία", γνωστή και μη εξαιρετέα...
Δεν πρέπει να το δείτε και αυτό το θέμα ΝΟΜΙΚΑ με βάση την Νομική Γνωμοδότηση που πλήρωσε και παρέλαβε η ΕΡΤ;
-------------------

Insider
Υ.Γ.1: 'Οταν σας γράψαμε χθές "Γιατί αν κριθεί επιβεβλημένο να ξανανοίξουμε διάλογο του τύπου "Μαξίμου...Ημέρα 1η", σημαίνει ότι δεν λάβατε τα αναγκαία μέτρα για να εφαρμόσετε ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ώστε να μην σκανδαλίζεται ο Ελληνικός Λαός", δεν φανταζόμασταν τέτοιο ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ που φαίνεται στην απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ όπως ανακοινώθηκε στο πρώτο Δελτίο Τύπου.
Υ.Γ.2: Προς Εξαίρετο Νομικό: τα ΝΟΜΙΜΑ και μόνο. Το Ομορφόπαιδο έχει πέσει μόνο του από την Νέα Γέφυρα της Χαλκίδας και πλέον είναι Irrelevant Jonny Walking... και δεν φτάνουν όλα τα θεατρικά έργα του Καμπανέλλη να περιγράψουν το χάλι
Keywords
Τυχαία Θέματα