Γκάφα της μενεγάκη – πήγε βαρβάκειο και την έκραξαν στο twitter

18:19 14/3/2021 - Πηγή: Fimotro
Εκτός της μεγάλης απόστασης,  φοράει και ανάποδα την μάσκα!

Είναι στα κάγκελα όλος ο κόσμος, δεδομένα. Και δεν το αναφέρουμε αυτό ως δικαιολογία, αλλά ως μια συνθήκη που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Από την άλλη δεν θα φτάσουμε σε σημεία «κανιβαλισμού» γιατί τα αυστηρά μέτρα, επιβάλλουν αυτό το καθεστώς καραντίνας. Είναι κρίμα. Και ακόμη πιο κρίμα για εκείνους που δέχονται τα πυρά.

Η «κουβέντα» που τρέχει στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη,

είναι ένα τέτοιο παράδειγμα προς αποφυγή. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφάνισε το πρώι μια φωτογραφία της από την Βαρβάκειο αγορά. Τι το ήθελε; Οι αντιδράσεις όσων «ακολουθούν» τον λογαριασμό της, σίγουρα θα την ανάγκασαν να το ξανασκεφτεί: «Δηλαδή εσύ είσαι τώρα δύο χιλιόμετρα από το σπίτι σου;». «Επειδή είσαι γνωστή εσένα δεν σε γράφουν;» «Μήπως μετακόμισες στο Μοναστηράκι;». «Φοράς τη μάσκα ανάποδα». «Μήπως τα Μελίσσια είναι στο κέντρο της Αθήνας;». «Καλό θα ήταν τα μέτρα να ισχύουν για όλους». Και άλλα τέτοια ωραία στο chat πλάι στην φωτογραφία της Μενεγάκη.

Προφανώς είχε την εξυπνάδα να μην αντιδράσει. Να μην απαντήσει. Αλλά ξαναλέμε ότι είναι ενδεικτικό της κατάστασης. Η Μενεγάκη σαν ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να έχει κάποια σχετική «άδεια» και να κινείται νόμιμα εκτός της περιοχής της. Από την άλλη η δυσπιστία του κόσμου είναι τέτοια που ούτε λίγο, ούτε πολύ σου λέει «σιγά μην σταματήσει η Αστυνομία, μια τόσο επώνυμη». Όλοι δίκιο έχουν. Αλλά ψυχραιμία παιδιά. Διότι τα «λαικά δικαστήρια» ακόμη και των social media, εντυπώσεις δημιουργούν. Κατά τα άλλα δεν οδηγούν πουθενά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

The post Γκάφα της Μενεγάκη – Πήγε Βαρβάκειο και την έκραξαν στο twitter appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα