Μεθαυριο το νεο πολιτικο συμβουλιο του πασοκ

11:03 2/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη, το πολιτικό ενδιαφέρον. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, μετά τη μαραθώνια σύσκεψη της περασμένης Τρίτης, η συνεδρίαση της Τετάρτης υπολογίζεται ότι θα κλείσει τον κύκλο των εκτιμήσεων για...
τις πραγματικές προθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως έχει δεσμευθεί θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν
οι ενδείξεις ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να ανοίξει τον δρόμο για την ανάληψη της προεδρίας από άλλο πολιτικό πρόσωπο.

Ετσι, μετά τα όσα άφησε να διαφανούν στη σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας, χθες, Κυριακή, προστέθηκε ένα ακόμη στοιχείο το οποίο ισχυροποιεί αυτές τις ενδείξεις: ο αδελφός του Νίκος, που θεωρείται ένας εκ των συχνών συνομιλητών του, σε επιστολή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα iefimerida και με αφορμή άρθρο με τίτλο «Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού ηγέτη», αναφέρει: «Το ότι δεν "παραιτείται" από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τι σχέση έχει με τη δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα μίντια; Ελεος».
Keywords
Τυχαία Θέματα