Νεο ανοιγμα του ψυχαρη στον τσιπρα...

11:10 2/12/2014 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ"
Αντιγράφουμε από τον σημερινό "Βηματοδότη" στο ηλεκτρονικό tovima.gr και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας για την αλλαγή στάση του ΔΟΛ και ειδικά του μεγάλου αφεντικού του Στ. Ψυχάρη απέναντι στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στον...
οποίο ασκούσε σκληρή κριτική όσο ο Ανδρέας Ψυχάρης ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
"Τελικά, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί, ταίριαξαν τα... χνότα τους. Τόσο ο Ευ. Βενιζέλος
όσο και ο Αλ. Τσίπρας δήλωσαν μετά τη μαραθώνια συνάντηση που είχαν (διήρκεσε περίπου 2 ώρες) ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ο κ. Βενιζέλος μάλιστα μου είπε ότι συνάντησε έναν ευγενικό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ότι η όλη συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Δύο ώρες συζητούσαν, με έναν μόνο καφέ (ελληνικό παρακαλώ και βαρύ γλυκό) για τα πάντα. Από τα ελληνοτουρκικά, τα αλβανικά, το Κυπριακό, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τους... τζιχαντιστές, τα πάντα σας λέω. Εκείνο που ικανοποίησε περισσότερο τον Ευ. Βενιζέλο είναι όταν άκουσε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα πρέπει να μένουν έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Και κάτι ακόμα: οι δύο άνδρες τα είπαν μόνοι τους, χωρίς την παρουσία άλλου, αν και ο κ. Τσίπρας είχε φέρει μαζί του τον διπλωματικό του σύμβουλο Ευ. Καλπαδάκη, ο οποίος όμως έμεινε στον προθάλαμο. Η πρώτη εθνική συμπόρευση λοιπόν αρχίζει από τα εθνικά θέματα.

Τώρα, θα πείτε, υπάρχει αλλαγή στην πολιτική του κ. Τσίπρα; Ακόμα και στα εθνικά θέματα; Δεν γνωρίζω να σας απαντήσω, αλλά εκείνο που έμαθα είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τροποποίησε ξαφνικά το πρόγραμμά του για να συναντηθεί με τη νέα πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Irit Ben-Abba. Μαζί του ήταν και η κυρία Νάντια Βαλαβάνη, αρμόδια για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Θυμάστε ότι στο παρελθόν ο Τσίπρας αρνούνταν ακόμα και να συνομιλήσει με Ισραηλινούς. Οταν είχε έρθει στη Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες τον είδε η Ρένα Δούρου".
Τα σχόλια δικά σας
Keywords
Τυχαία Θέματα