Ντ. μπακογιαννη: απαραιτητη η συνεννοηση για να αποφευχθει η καταρρευση

22:37 6/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Υπαρκτός είναι ο φόβος για έξοδο από το ευρώ, δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, από τα Χανιά, όπου παρέστη στην τελετή αγιασμού των υδάτων. Όπως σημείωσε, για να αποφευχθεί η «βέβαιη κατάρρευση, είναι να συνεννοηθούμε, να...
συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε τώρα. Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σημείωσε ότι εξαρτάται «από το χέρι των
τριών αρχηγών των τριών πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και του πρωθυπουργού» και κάλεσε τα κόμματα τα οποία «οργάνωσαν σήμερα αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, να συνειδητοποιήσουν ότι τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού δεν θα την καρπωθούν».

Αναφερόμενη στο χρόνο των εκλογών, είπε ότι «η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να πετύχει το στόχο της» και ζήτησε από τους αρχηγούς των τριών κομμάτων να τη στηρίξουν αποτελεσματικά και «να μην προσπαθούν να είναι συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι ταυτοχρόνως».

Αναφερόμενοι στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «το πρόβλημα αυτή τη στιγμή με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, είναι ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε καταγεγραμμένοι δελφίνοι, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα υπουργοί. Έχω καλέσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο ρόλος τους. Ο ρόλος τους θα είναι να προσφέρουν αποτελεσματικά σε μία κυβέρνηση Παπαδήμου ή να κάνουν προεκλογικό αγώνα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Και τα δύο δεν μπορούν να χωρέσουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα