Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

00:00 6/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά του νομού. Γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως ...
19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6
και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικέ νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τα μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 Μποφόρ και πρόσκαιρα έως και 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 Μποφόρ και τοπικά μέχρι και 8 Μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα